Oma debüütalbumit ta ühte konkreetsesse kategooriasse ei paiguta: “Minu muusika on kompott kõigest, mis mind lugude kirjutamise ajal inspireeris. Albumil on trummi ja bassi, jazz'i mõjutusi, hiphop'i mõjutusi – ühiseks nimetajaks on ilmselt elektrooniline muusika. Ja teine ühine nimetaja on keskkond, kus see valmis – põldude ja looduse vahel, mõjutamata interneti segavatest ajaraiskamise ahvatlustest. See album on sündinud emotsioonist, õpetlikust armastusest, mälestustest ja eluõpetustest.”

Playlisti valitud muusikat kommenteerib ELLP nii:
"Pean ausalt ütlema, et lõviosa mu hilistest muusikalistest kogemustest on mu enda poolt kirjutatud. Lihtsalt aeg on selline, et albumi väljalaskmise eel käiad ja käiad, kuni on võimalust parandusi teha ja siis kuulad, et kas ikka sai see ja teine asi nii nagu tahtsid ja nii edasi. Aga. Selle kõrvalt on siiski mõned lood, mida viimasel ajal oma lemmikute kausta olen salvestanud ning mis mind on ellu äratanud, motiveerinud ja inspireerinud. Siin listis on nad täiesti juhuslikus järjekorras".

1. Tom Misch, Yussef Dayes – Last 100
Tom Misch on üks mu lemmikmuusikuid – ta seob kaks mu lemmikut ühte, mõnusa hella hip-hop'i ja veel magusama jazzi. Ja tema hääl. Alati esimene, kelle muusika poole pöördun. Hiljuti koostöös valminud albumil lisab Yussef Dayes komplimendina eriti põneva ja kompleksema trummimustri sellele mahedusele lisaks. Soovitan väga kuulata!

2. Mischa, Jussi Halme, cocabona – Luv Pact
Kuulan palju instrumentaalmuusikat. Mul on seda lugu põnev jälgida ja kaasa mõelda, aga samas on ta ka lihtsalt mõnus põks, mille rütmis pead nõksutada. Kindlalt hea tuju ja hea ilma playlistis mõnus kaaslane!

3. Saib - Sao Paulo Sunset
Mmmm! Mida rohkem liigume suve poole, seda rohkem täitub mu playlist erinevate ladinarütmide ja meloodiatega. Sellele lisaks on portugali keel mu hinnangul kõige ilusam maailma keel ja see muusikaga seotuna on maagia retsept. Kohe kujutan ennast sooja päikese alla, kui see lugu peale hakkab.

4. Matt Quentin – Morning Dew
See lugu tekitab esimeste helidega mu nahale tibutagi, käsib silmad sulgeda ja suunab väikese naeratusega neid nelja minutit mööda saatma. Ma naudin ka loodushelisid muusikas. Need kujundavad loo ümber kohe mingi keskkonna, mis nautimise täiesti teisele tasemele viib. Eriti mõnus väike põks.

5. Kelly Vask – Lie
Kui ma ei eksi, siis kuulsin seda lugu telekast samal ajal toimetades ja see sundis pilgu ja kõrva kohe ekraanile. Vahel on vaja vaid õrna soulist läbiimbunud häält, ei mingit ilutulestikku, vaid emotsiooni. Siin on seda miljoni eest. Nii hea.

6. Nubiyan Twist, CHERISE – Portraits
Mul ei jagu sõnu selle loo jaoks. Mitmekülgne, meeli ergutav, kujutan iga kord ette, kui väga nad seda mängides kaasa elavad üksteisele ja naudivad. Uh.

7. Jordan Rakei – Selfish
Üks lemmikumaid avastusi mu viimaste aastate muusikalistes seiklustes. Ma kuulsin seda treeningsaali riietusruumis ja ronisin pingi peale telefon Shazam app'iga lahti laes oleva kõlari poole suunatud, et ikka garanteerida, et see mu eluosaks saab. Rakei lüürika, meloodiakäigud, vokaal on sõltuvusttekitav ja OI nii väga minu emotsionaalse heaolu jaoks vajalik.

8. Jarrod Lawson – All that surrounds
Tibutagi lugu jällegi. Ma ei oska sõnadesse seada, kui suuresti ma hindan selle loo muusikalist mitmekülgsust ja muusikute andekust. See lugu motiveerib mind igatpidi enda arenemise nimel töötama.

9. Bobby “Blue” Band – Ain't No Love In The Heart Of The City
Imeline. Minu hingemuusika.

10. FKJ, ((( O ))) - Ylang Ylang
Nii muinasjutuline, imeilus. Klaverimuusika mõjub mulle alati kuidagi eriliselt.

Kuna mul tegelikult nõudis päris suurt eneseületust see kümne parima valimine, siis siin on playlist nende ja teiste lugudega, mis ka mu lemmikutes praegu on.

ELLIPi "Four Words" Soundcloudis

Singel "Salsa":