1. Gin Wigmore „Hey Ho”
Ma naudin ägedate naishäälte lähedust ning Gin Wigmore Uus-Meremaalt on üks nendest, kes lahterduvad mu Spotify kontol „Femme fatale” listi. See ongi uljus, veidi arrogantne rõõm ja gallonite kaupa mõrkjat seksikust. See tunne, kui tõmbad võrksukad jalga ja kõrged tikk-kontsad varba otsa, värvid huuled mürkpunaseks ning lööd killerkontsa läbi kõikidest jalalabadest, mis sinuga sama sammu ei käi.

2. Annie Lennox „Little bird”
Võluv, sätendav, muigveline glamuur. Ka tavalisel päeval heljub koos Annie Lennoxiga õhus värvilisi sulgi, vilkuvaid prožektorikiiri ning adrenaliiniküllaseid, kui raugeid naudinguid.

3. Imelda May „It’s Good To Be Alive”
Oi jummel, kui hea on elada. Isegi, kui aknast välja vaadates hiilib hinge hallus. Just sellest laulab imeline Imelda May. Tuletab meelde, et kui ka mitmed asjad kisuvad kiiva, on elus olla ja hingata ikkagi roppu moodi hea. Ah, löögem käega, laskem rütm kehasse ja mingem edasi, edasi, edasi, edasi.

4. The Hillbilly Moon Explosion ft Sparky from Demented Are Go „My Love For Evermore”
Üks üle aegade kõige ilusamaid armastuslaule. Oi, kui palju ma olen sellele laulule valjult kahel erineval kõrgusel kaasa jorisenud. Rääkimata sellest, et video on just nimelt sedalaadi melodramaatiline, verine ja muhedalt võõrituv pildirida, mis mulle meeldib.

5. Ivo Dimchev „I-CURE”
Ivo Dimchev on üks lummavamaid elusolendeid, keda senini olen kohanud. Enesenimeline nähtus, võikalt andekas kunstnik, ilus inimene.

6. Nico Vega „Gravity”
Jõhker jõud, et kõige ja kõigi kiuste edasi minna. Selle video kõige ilusam hetk on päris alguses – 1.08 minutil. On tore, kui on sõpru, kes su kinni püüavad, kui oled just rusikahoobi näkku saanud. Aga üldiselt, minge te ka kõik...

7. Tracy Chapman „Stand By Me”
Tracy Chapmani hääl on mind saatnud väga erinevatel eluperioodidel. See on lohutav soojus, vaikne igatsus, igavene pürgimine, nukker lootusrikkus. See mähib sind endasse, kui väljas tuiskab ning küünlast velkeb seintele pikki varje. Mitmed tema laulud tuletavad meelde, mis elus üldse on oluline, kuidas märgata inimest enese kõrval, kuidas ka läbi pisarate naeratada.

8. Puuluup „Puhja tuulik”
Minu väike Viljandi-igatsus siin Rakvere tänavatel. Minu Viljandi heljub nii muusikas kui videos. Üdini positiivne ja muhedat rõõmu kiirgav. Rääkimata sellest, et tegijad on äärmiselt sümpaatsed inimesed. Minu jaoks peitubki Viljandi imelisus sealsetes inimestes – need on mu kolleegid ja üliõpilased TÜ Viljandi Kultuuriakadeemiast.

9. Amanda Palmer „In My Mind”
Veel üks mu lemmikartiste - jäärapäiselt, kaunilt ja jõuliselt iseolev, üks ja ainus Amanda Palmer. Naine, keda imetlen.

10. Asaf Avidan & The Mojos „One Day - Reckoning Song” - Wankelmut Remix
Meie olevik moondub järelejätmatu hingetõmbekiirusega möödanikuks. Kõik, mida me teeme, muutub lugudeks. Meie kolletume lugudeks. Aeg pudeneb me ümbert. Eks siis tantsigem. Tantsigem nii kaua, kui meil veel aega on.

Lähemalt lavastusest "Verikambi"
Kirjanik Reeli Reinausi gootiliku hittnoorteka toob lavale Jaanika Juhanson, kelle lavastatud oli ka Rakvere Teatri noortelavastus „Nullpunkt“. Laval on suurem osa Rakvere Teatri noorematest lavajõududest ning Laura Niils ja Mihkel Kallaste külalistena Tartu ühest nooruslikuma vaibiga teatrist Must Kast. Samuti Kristian Põldma, endise „Nullpunkti“ keskne osatäitja.