"All Night" muusiku esimene päris oma lugu, olles varasemalt tegutsenud erinevates koosseisudes pilli mängides ja produtsendina loonud teiste seas näiteks Frankie Animali loost "Nightlights" ametliku uusversiooni. Loo žanriliseks vihjeks võib lugeda ingliskeelset terminit future soul ehkeestikeeli tuleviku-soul.

Carl Tuulik kirjeldab playlisti valitud lugusid järgnevalt:

Robert Glasper Experiment - Letter To Hermione (Feat. Bilal)

See David Bowie lugu, mida coverdavad Robert Glasper ja Bilal, on lihtsalt lummavalt ilus. Mul hakkab iga kord valus, kui seda lugu kuulan. Originaal ei kõneta mind hetkel jällegi üldse. Kõik on kinni esituses ja muusikalises keskkonnas, kus lugu esitatakse ning selles, kus parajasti ise eksisteerid.

Snoop Dogg - One More Day (feat. Charlie Wilson) ft. Charlie Wilson

See lugu sellepärast, et see on gospel ja veidi gospelit on alati hea… Võib-olla lausa vajalik. Ja kes siis ei tahaks Snoopi kuulda gospelit laulmas? (I do.) It’s a celebration.

Chaka Khan - Like Sugar

Liiga toores ja liiga funky, et mitte jõuda siia listi. FUNKYY

When You’re Ugly - Louis Cole
Ja iga list vajab Knwer’it või Louis Cole’i.
No vaadake ise. Mis asi see on? Veider, imelik, funky, väga catchy. HÜMN.

Blood Orange - Augustine

Avastasin alles äsja Blood Orange’i. Nii ilus, vaikne. Ma lendan. Tekib tunne, et tahaks täiega luua head muusikat iseendale kuulamiseks. Ja võib-olla ka teistele.

Christine and The Queens - Damn, dis-moi (feat. Dâm-Funk)
Mulle meeldib prantsuse keel nii väga. Aga ma ei oska seda... Fail. Äkki õpin varsti? Seni kuulan seda lugu. Damn, FUNK.

Dagö - Maantee
Olen viimasel ajal aru saanud kui suur osa on olnud Dagöl ja Lauri Saatpalul minu helikeele kujunemisel. Olin tänu oma perele umbes kümneaastaselt paljastatud väga suurele kogusele Dagö muusikale. Tundub, et see on jätnud suure jälje.

Joshua Stephenz “All Night" ft. Windy Beach leiad Spotify'st.
.