Laura kirjeldab oma playlisti valikuid nii:

Ma armastan muusikat, mis on tulvil emotsioone, vägevaid maitseid, värve. Aastaid tagasi töötasin Klassikaraadios ja tegin saadet ''Fantaasia''. Ühel õhtul jooksid palehigis mu salvestusruumi kolm tehnikut. Nad hingeldasid ja küsisid, et mis on katki? Ma olin hämmeldunud ja ei saanud aru, millest nad räägivad. Mul lugu käis ja polnud miskit katki. Tegemist oli flöödimängija Anne La Berge süidiga, kus ta kasutas elektroonikat ja see kõlas tõesti veidi nagu juhtmes oleks lühis.

Iga looga seostub Laural oma lugu, emostioon või mälestus:

Sigur Ros

Enne gümnaasiumi lõpetamist veetsin ühe suve Bostonis jazzikoolitusel. Suvi oli harukordselt külm ja vihmane, lausa tormine. Minu kohver oli muidugi tulvil lühikesi seelikuid ja suvekleidikesi. Mäletan, kuidas pisar kurgus jalutasin mööda Newbury tänavat, suvised sandaalid jalas, katkine vihmavari käes ning Sigur Ros möirgamas kõrvaklappides.

Jacob Colier

Multiinstrumentalist ja krutskeid täis Jacob võlus mu ära, kui kuulasin Snarky Puppy't ja Cory Henryt. Muideks Cory Henry ''Purple rain'' on üks viimase aja suuremaid ekraanimuusika elamusi. Jacob'i arranžeeringud ja harmoonilised leiud on imelised.

Nancy WIlson - Alfie

Nancy on dünaamikakuninganna. Valisin hiljuti lugusid Riga Jazz võistluse jaoks ning sattusin ''Alfie'' otsa, mille olen ise ka kunagi Tõnu Naissoo plaadi jaoks salvestanud (andsime selle välja Jaapanis). Kui muidu võib-olla õpetatakse laulu puhul, et paisutused võiksid olla sujuvad, siis selle loo puhul kasutab Nancy eriti kontrastset volüümikasutust.

Hiatus Kaiyote

Sofia Rubina kunagi küsis mu käest, kas ma olen sellisest bändist midagi kuulnud. Ei olnud. Nad on cool'id ja ...

Bon Iver - Over Soon

90ndate Enigma on minu tegemisi tohutult mõjutanud. Mäletan, kuidas vaatasin nende videot loole ''Return to Innocence'' ja imetasin, et kuidas see ikka on võimalik, et kogu ajajoon kulgeb tagant ettepoole. Bon Iveri antud albumi ''22'' on kombinatsioon täiesti uskumatutest saundidest ja meenutab mulle seda vaakumi tunnet, kuhu Enigma mind viis, kui on olin kuus.

Laurie Anderson

Kuulsin sellest artistist esimest korda, kui 15 aastasena osalesin Reet Ausi moeshow's Tartu Sadama teatris. See performance'i maailm, mis mulle siis avanes, oli imeline. Peale Ausi show'd sain ka modellina osaleda teiste etendustes ning Moon Bootsides üle lava lennelda. Seal see maailma mind ära võlus.

Emiliana Torrini - Jungle Drum

Hemingway raamat ''Vanamees ja meri'' ja Island ja imemaitsev värske kala ja Emiliana džunglirütm. Siim Aimla jazziajaloo tunnis tutvustas keegi seda artisti miljon aastat tagasi ja pean vist üylema, et see on kõige esimene vinüül, mille endale soetasin.

Iva Bittova - Sto let

Marques'i ''Sada aastat üksildust''.. Naine maskis... Iva Bittova on imeline laulja, improviseerija ja viiuldaja, kelle kontserdile mul ei ole õnnestunud kuidagi minna. Aga...

Kadri Voorand

Seda lugu kuulasin ma õhel õhtul vist 27 korda järjest. Milline dünaamiline duo. Milline vastikult kurb ja ilus meloodia.

Sia feat. David Guetta

Mulle meeldib vahelsuseks kogu jazzile, rockile ja vabaimprovisatsioonile lükata käima Energy FM ja lasta sel muusikal endast läbi voolata. Akna teen natuke lahti, volüüm läheb nii põhja, et veidike on valus, aga on ka hea.