Priit Strandberg ütleb ise oma muusikavaliku kohta nii: "Panen kokku korraliku rosolje, kus lugusid igast kandist ja aegadest. Muidugi jääb väga palju välja – peaaegu kõik jääb välja, mis meelel, aga see’p see valimine on. Üritan ennast üllatada ja mitte panna liiga palju neid lemmikuid, mis nagunii meedias ja raadios pidevalt tähelepanu all on".

Bon Iver - Hey ma
Tegemist minu – võib isegi öelda – praeguse lemmik ansambliga. Võiksin peaaegu ükskõik mis loo siia märkida, kuid antud laul pärineb nende kõige uuemalt albumilt “i I” , seega valik selle kasuks. Parim tõestus, et kui elektroonikat tunda, on sellel võimalik tõeliselt komponeerida.

Leonard Cohen – Treaty
Kogu Cohen´i viimane album (You Want It Darker), mis ilmus üsna kohe pärast tema surma, mõjub tervenisti, kui muusika teispoolsusest. Õigetel hetkedel suurepärane kuulamine.

Mari Jürjens – Avar
Mari on imeline laululooja ja muusikas mõtiskleja. Sügavikke puudutab ikka läbi lihtsuse. Aga lihtne olla ongi kõige raskem.

Billy Joel – Piano man
Eesti keeles öeldakse laulu kohta tihti ka “lugu”. Mis on su lemmik lugu? See on ilus, kuigi kaotab tänapäeval oma väärtusi, sest laulud ei ole tihti enam “lood”. Aga selle laulu kohta ongi õigem öelda “lugu”.

Mari Kalkun – Upa upa ubinakõnõ
“Upa – upa ubinakõnõ” on minu lemmik album, mis suunatud lastele, kuigi tegemist on väga rõõmsa ja ilusa kuulamisega ka lapsevanematele. Täis armastust, rõõmu, nalja ja ilu.

Benjamin Clementine – I wont complain
Väga omanäoline artist, kelle kuulamine on täis üllatusi ja ülimat musikaalsust.

Tracey Chapman – Fast Car
Laul, millest on tohutu palju versioone – nüüd saab juba öelda, et läbi aegade. Lugu täis unistusi.

Kristjan Üksküla – Hämar
Suurepärasele luuletusele loodud imeline laul. Terve esimene Kristjani paat “Uinunu laul” liigub omas rütmis, täis väga head luulet, õrnust ja loovust. Ootame põnevusega järgmist albumit, mis kuulduste järgi varsti ka ilmuda võiks.

Eric Whitacre – Sleep
Minu poolt oleks ebaaus mitte panna siia ka koorilaulu, millest pikka aega olen võlutud olnud. Olgu see siis minu koorimuusika armastuse kokkuvõtteks. Imelise teksti on teinud Charles Anthony Silvestri.