Orelipoiss - Me ei laula raha pärast

Orelipoisi viimasel plaadil, nagu eelmistelgi, on kõik lood väga head. See lugu kõlab justkui kõikide Eesti muusikute hümn, samas irooniline ja naljakas. On kosutav kuulda, et Jaan Pehk ei laula raha pärast nagu seda teevad paljud teised. See on aus laul.

Winny Puhh - Peegelpõrand

Winny Puhh on Eesti parima live bänd, neil on kõige ägedamad videod, kuid nagu ikka, jäävad lugudest meelde ainult refräänid. Enamus Winny Puhhi lugudest kõlavad ka plaadimasinast väga kaasakiskuvalt ning eee on üks sellistest lauludest, kus tasub tähelepanelikult sõnu kuulata.

Äpu näärilaul

Seda lugu mäletavad ilmselt kõige paremini need, kes vaatasid lastesaateid juba kaheksakümnendatel. Äpu on nii armas, halenaljakas tegelane, et tema lauldud Näärilaul kõlab esimese hooga kurvalt, kuid veab siis suunurgad üles. Äpuga on võimalik üle pikkade aastate kohtuda 8. juunil Lennusadamas, kus ta annab intervjuu.

Kapatu – Pärnumaa randa

Hea, et Mattias Naan ja Tigran muusikat ka teevad. Täeisti asendamatu suvine lugu!

The Multinektar Boys - Ma ei lase sind eemale

Tõeliselt head peomuusikat ei ole kunagi liiga palju.

Öed - Rulli Rulli Rulli

Eelmisel suvel jäi radiost kõrva üks omamoodi imelik lugu, mis alguses pisut häris aga siis harjusin ära ja oli naljakas.

Sepi Kumpulainen - Di-Pa-Dai

Sarnaselt Äpule, Winny Puhhile, Jarek Kasarile, Jaan Pehkile, Ödedele, Mattias Naanile, Tigran Gevorkjanile, esineb ka Sepi Kumpulianen festivalil Luige Nokk. Mõned ehk mäletavad teda üheksakümnendatest, kui tema lugusid "Kutsukaa

Putkimies", "Hirviö tuli mua vastaan", "Armotonta menoa" ja "Dip pa da" mängisid ka mitmed Eesti raadiojaamad. Neist viimane on lihtsalt geniaalne ja ei eelda soome keele tundmist.

Leevi and the leavings - Mitä kuuluu, Marja Leena?

Soomes on tehtud nii palju head muusikat, et neist võiks eradli mitu head listi kokku panna. Leevi and the Leavingsi laulja ja laulude autor Gösta Sundqvist ei ole enam elus, kuid kui olekski, ei õnnestuks bändi esinemist vaatama minna, sest see nad lihtsalt ei andnudki kunagi kontserte. Hoolimata sellest oli bänd üks Soome populaarsemaist.

Cool D – Mihkel Raud

Cool D lugusi võiks Spotifys rohkem olla.

JMKE- Õhtumaa viimased tunnid

Kummalisel kombel sattusid siia listi enam-vähem kõik huumorifestivali esinejad aga lisan siia ühe lihtsal hea loo ka.

Loe lähemalt festivalist Luige Nokk siit.