YASMYNi äsja ilmunud lühialbum "Illusions" on veel rikkalikum kui naise varasem looming: “See EP on palju küpsem kui mu varasem looming. Naiselik, kuid jõuline. Põhjus, miks ma ei taha väga täpselt temaatikast rääkida on see, et ma tahan, et kui inimene seda kuulab, siis ta saab sõnade ja meloodiatega samastuda täpselt nii nagu ta naturaalselt soovib. Andes mingisuguse vihje ette, siis olen selle juba ära sõnunud ja inimesel tekivad eelarvamused,” sõnab YASMYN.

YASMYN ütleb, et lemmikuks ei saa lood mitte tingimata kõla, vaid sõnade, mälestuste ning sõprade ja pere pärast.

Playlisti kohta ütleb ta järgmist:

Erykah Badu - Tyrone
Mäletan, et minu lauluõpetaja küsis kas ma olin kuulnud seda lugu. Erykah’t teadsin küll, kuid sellest loost ei olnud midagi kuulnud. Kohe kui Erykah küsib rahvalt, kuidas neil energia on, tekkisid mul külmavärinad. Ta energia on nii aus ja naiselik ja tugev, ma tahan olla nagu tema.

Missy Elliot - Work It
Ilmselt olin ma liiga noor, et teada kõiki selle loo sõnu, kuid see mind tantsimast ei takistanud. Ema oli kunagi hip-hopi treener ning käisin temaga trennides kaasas. Ühel tunnil tegi ta selle loo järgi koreograafiat ja ma üritasin suurte tüdrukutega järge pidada. Lõpuks tantsisin kõikidest teistest kõige paremini. Sellest hetkest äratab see laul minus miskit, mis on selgitamatu.

Madonna - Hung up
Kui me väikesed olime jagasime oma vennaga tuba, täpsemini elutuba kus oli ka telekas ja helistüsteem. Emal oli meil hästi palju CD plaate, millega ta meid iga hommik üles äratas. Kas siis Ibiza house muusika või siis Madonna. See lugu oli mu lemmik sellelt plaadilt.

IAMDDB - Pause
See oli esimene kokkupuude selle artistiga, kes nüüdseks on minu all time favourite. Mäletan, et mõtlesin tema muusikastiilist miskit, mis oli mu peas koguaeg mänginud, aga ma ei olnud veel avastanud seda. Paljud ütlevad, et ma kõlan nagu tema ja see on minu jaoks kõige suurem kompliment. Ma ei ürita teda järgi teha mitte mingil moel, mul on lihtsalt väga suur armastus tema energia vastu ja see inspireerib mind väga palju.

JID- Working Out
Ma armastan, kui räpparid, kes tavaliselt teevad natuke vihasemat träppi, väljendavad end vahel pehmelt ja seksikalt. Selle loo klaveri-sample viib mind teise dimensiooni, mis tervitab mind JID mõnusa häälega. Sõnad on ka muidugi imelised, väga hea ülesehitusega lugu, ta jutustab meile lugu, mis ei jää igavaks, kuna ta kasutab oma flow’d väga mängivalt. Lemmiksõnad selles loos on “You and all of your friends are like wonder women, Wonder Woman
Working for it if you ever wanted something
Searching for a purpose, I see what you on
Difference in how you be using your gifts
In the midst of the shit that you dealing with
Really specific, you paid attention, panoramic
Got the vision like a fer-de-lance”

Mac Miller - Self Care
Terve “Swimming” album näitas, et miskit on valesti. Tekib mulje, et ta tegi oma elu viimased otsused väga teadlikult.
Puhka Rahus!

Joel DeLuna - Opera On Fire
Vaadates seda videot saan ma täpselt aru, miks mina ja minu vend oleme sellised nagu oleme. Puhka Rahus, Issi!

YASMYN - An Illusion
Olen arvamusel, et kui ise ei ole enda kõige suurem fänn, siis ei peaks ka keegi teine olema. See lugu minu uuelt EP’lt on mulle väga südamelähedane. Ma laulan sellest, et olen illusioon ja see inimene, kellele laulan, ei saa kunagi minust üle. Ma ei ütleks, et otseselt laulan mehele, pigem rohkem isegi iseendale. Naljakas armastuslugu iseenda ja oma komplekside vahel.

Kapa x Mick Moon x TetriaOculus - Värska Vesi
Ma armastan üleüldiselt komöödia-räppi ning minu arust see lugu on üks kõige geniaalsema mängulise lüürikaga eestikeelne lugu. Võib-olla on see lugu minu jaoks nii naljakas kuna ma olin seal, kui nad seda salvestasid. Ma mäletan, kui retsilt me naersime ja seda lugu vaibisime.

Moeazy x Infanine - Gratitude
Selle loo sõnad lähevad mulle väga hinge. Need kutid on minu väga head sõbrad ja mulle meeldivad kõik nende lood, kuid see lugu puudutab mingit erilist punkti mu südames. “Ain’t need my mom in a minute, she told me ‘I’m proud of you’” ja “Limited, I’ve never been that I’m infinite” on lemmiksõnad selles loos.

YASMYNit saad jälgida Instagramis.

Albumi "Illusions" Spotify's leiad SIIT.