Muusikud ise põhjendavad oma valikut nii:
Andre Maaker:
Valisin siia kolm suurepärast meeshäält esitama romantilisi laule.
1. Elvis Presley - "Always on My Mind"
Selles loos on koos kogu koosolemise võlu ja valu - eks see sihuke ilus andekspalumise lugu on.
2. Marcus Mumford - "When I Get My Hands on You"
Seda laulu ma kuulsin autoga sõites raadiost, kui saatekülalisena oli muusikat valimas Imre Kose ja Marcus Mumfordist sai kohe minu suur lemmik. Uskumatult lihtne lugu ja sisuküllane esitus!
3. Gregory Porter - "Consequence of Love"
See mees laulab ja jutustab nii siiralt ja hääl tõmbab alati seest hellaks ja heaks. Soovitan soojalt!

Ruslan Trochynskyi:
1. Freddie Mercury Monserrat Caballe - Barcelona
See lugu on mu vaieldamatu lemmik alates 1988-st aastast, selle esmaesitusest. Siin kohtuvad 2 minu elus olulist muusikažanri - klassika (15 aastat klassikalist muusikaharidust :-) ja rock, minu jaoks esmane ja kõige omasem muusikaline ja lavaline väljendusviis. Seda lugu esitavad mõlema stiili superstaarid ülima lihtsuse ja läbielamisega. Siiani tekitab erilise sisemise värina.
2. Ederlezi - Goran Bregovic
Filmimuusika meeldib mulle väga, sest see mõjub koos pildi ja visuaaliga. Kui ka pärast filmi ei vaata, siis jooksevad need pildid ja lood koos muusikaga need sinus edasi.
3. The Police - Roxanne
Tango on mulle lapsest saati meeldinud ja The Police Roxanne viis minu jaoks tango uuele tasemele. Nautisin ka Mouline Rouge filmis seda esitlust koos ägeda tantsunumbriga . Hea muusika ja tants täiuslikult koos!

Juhan Suits:
Tuleb välja, et meeldiva muusika hulgast kolme lemmikut valida on jube keeruline, sestap tekitan valiku langetamiseks järgmised kategooriad:
Esiteks: Miline kontsert on mulle kõige mälestusväärsema mulje jätnud?
Teiseks: Millise bändi kontserdile ma eriti sooviksin minna?
Kolmandaks: Mis lugu ma ise kindlasti tahaksin laulda ja mängida?

Esimeses kategoorias kvalifitseerus pika nuputamise järel Fliflet-Hamre duo. Hullud mehed norrast, hullu musaga. Kohtumisest on ammu üle kümne aasta möödas, kuid siiani on see tunne sees ning tihti playlistis esimene valik.

Teises pundis jäi peale ansambel Old Blind Dogs. Šoti legend… Mind väga palju mõjutanud, väga mitme näoga bänd - mõtlikust romantikast kuni toore jõuni välja.

Ja siis lõpuks see üks lugu, mida kindlasti tahaks ise ka laulda/mängida. See on Duo Brotto-Lopez - La Candela

Ulme, kuidas see lugu minuga kõneleb! Luban, et ühel päeval tõlgin selle ära ja me teeme seda Trioga eesti keeles. (Oleksin seda juba ammu teinud, kui see lugu ei kõneleks minuga just nimelt oksitaani keeles, milles ma paraku kuigi tugev ei ole. Niisiis - kui keegi teab kedagi, kes oksitaani keelt mõistab, siis palun vihjatagu mulle!)