Äsja ilmus lasteraamat päevast jänku elust. "Marlon Bundo’s A Day in the Life of the Vice President" autoriks on asepresidendi 24-aastane tütar Charlotte ja illustraatoriks Pence'i abikaasa Karen Pence. "Last Week Tonight" meeskond otsustas aga paralleelselt välja anda oma lasteraamatu, "Last Week Tonight with John Oliver Presents A Day in the Life of Marlon Bundo". Selles versioonis on Marlon Bundo hoopis homoseksuaalne jänes, kes leiab armastuse (silmipimestav jänkupoiss Wesley!). Pahalane, kahtlaselt Mike Pence'i nägu kuri putukas võitleb aga jänkupaari abiellumise vastu.

Raamat paisati müüki vahetult enne asepresidendi pere üllitist ja on varjamatult mõeldud geiõiguste vastu seisva Pence'i ärritamiseks. Üllatusena tõusis see aga Amazone'i raamatumüügi tippu, edestades nüüd nii Pence'ide raamatut kui muuhulgas näiteks ka FBI endise juhi James Comey memuaare.

Mõlema lasteraamatu tulud annetatakse heategevuseks. Pence'i pere raamatumüügist saadud raha läheb A21-le, mis võitleb inimkaubandusega ja Tracy’s Kids'ile, vähihaigetele lastele mõeldud kunstiteraapia programmile. "Last Week Tonight" annetab aga LGBTQ sõbralikule organisatsioonile Trevor Project ja AIDS United'ile.

"Last Week Tonight with John Oliver" episoodid on Eestis nähtavad youtube'i keskkonnas.