Olukorra lahendamiseks oleks Kohvi sõnul tulnud lepingupartneritega kokkuleppeid muuta, mis oleks aga produktsiooni hinda märgatavalt tõstnud. "Plaanide teostamine ei oleks eelarvesse mahtunud ja kahjumirisk liiga suur," põhjendas Kohv.

Kohvi sõnul etenduse ärajätmisele häid alternatiive polnud. "Oleksime võinud viimasel hetkel piletihinna tõsta ka kolmekümne eurole, aga me ei tahtnud inimestele sellist pettumust valmistada," märkis ta.

Kohvi sõnul loodetakse etendused millalgi siiski ära mängida. Selleks on kavas otsida lisatoetust. Samuti soovivad korraldajad viia ürituse läbi soojemal ajal, mis võimaldaks kokkuhoidu hoone kütmise arvelt. Võimalike kuupäevade kohta Kohv midagi täpsemat öelda ei soovinud.

Piletite eest raha tagastatakse. Internetist ostetud piletite eest maktsud summa kannab Piletilevi seitsme päeva jooksul tagasi kontole, kust ost oli sooritatud. Tavapileteid ostetakse tagasi kõigis Piletilevi müügipunktides v.a Circle K teenindusjaamades.

Tööstust ja töölisi käsitlev lavastus "Oomen" pidi etenduma EV100 üritustesarja raames Narvas endise Kreenholmi manufaktuuri hoonetes märtsis ja aprillis.