Pilet 15 eurot. Kohti on piiratud arv, piletite eelmüük vaid Vilde muuseumi kassas (T,N-L 11-17, K 11-18). Broneeritud piletid tuleb välja osta kolme päeva jooksul.

Robert Jürjendal 1966) on eesti kitarrist ja helilooja, teinud koostööd eesti ja välismaa artistidega: Tõnis Mägi, Riho Sibul, Weekend Guitar Trio, UMA, Colin Edwin, Arve Henriksen jpt. Ta on osalenud rohkem kui 50 albumi väljaandmisel, mille hulka kuuluvad tema 3 sooloalbumit “Rõõmu allikas” (2013), “Valguse palsam” (2015), “Lihtminevik” (2016), autoriplaat ansambliga Five Seasons (2018) ning “Rännak rõõmu allikale” (2014) koos Jaan Tammsaluga. Robert Jürjendal õpetab kitarri Tallinna Muusikakeskkoolis. Alates 2016. aastast on ta Tallinna Kunstihoone muusikasarja SOOLO kuraator. Talle on omistatud Aasta Muusik 2016 tiitel.

Jaan Tammsalu on EELK Tallinna Jaani koguduse õpetaja ja Tallinna praost, erialalt teoloog, mitmete raamatute autor. Ligi poolsada esinemist Robert Jürjendali, Siiri Sisaski, Tõnis Mägi, Iiri ansambliga Doran ja mitmete teiste muusikutega. Koos Robert Jürjendaliga andnud välja plaadi “Rännak rõõmu allikale”.

Anti Jürjendal (1990) alustas oma tšelloõpingutega VHK Vanalinna Muusikamajas, õpetaja Aare Tammesalu käe all. Hiljem jätkas õpinguid Tallinna Muusikakeskkoolis õpetaja Mart Laasi tšelloklassis. Peale kooli lõpetamist õppis ta Eesti Teatri-ja Muuskaakadeemias prof. Peeter Paemurru tšellopedagoogika erialal. Ta on kaasa teinud mitmete plaatide salvestamisel: Vanalinna Muusikamaja Kitarristuudio “Kõla coda”, Robert Jürjendali “Rõõmu allikas” ja “Valguse palsam”.