Selles lavastuses julgetakse kujutada erilisi lapsi.

Lugu räägib poisist, kes kirjutab luuletuse ühest tüdrukust ja asub tüdruku poole teele. Alles hiljem saavad vanemad aru, et tüdrukut ei olegi, see on vaid poisi fantaasia. Selles lavastuses julgetakse kujutada erilisi lapsi. Tihtipeale seda teha ei julgeta.

26.5 kell 11.00 ja kell 14.00 NUKU väikeses saalis

Prantsusmaa trupi Non Nova „Fööni pärastlõuna” sobib tervele perele (alates 5. eluaastast). Lavastus ühendab kilekotid, Claude Debussy muusika ja suured ventilaatorid. Ühtepidi lihtne lugu, kuidas tarbeasjade materjalist saab elusolend. See seostub looja vastutusega – inimese vastutusega ühiskonna ja planeedi ees, aga ka kunstniku vastutusega oma loomingu ees.

Keskkonnateema on samuti olemas, aga sellest pole tehtud peateemat.

Olen seda lavastust Iisraelis näinud. Lugu kestab vaid 25 minutit, kuid on tihe ja mõjus. Soovitan väga, see puudutab oma erilise keelega kõiki. Keskkonnateema on samuti olemas, aga sellest pole tehtud peateemat. Olulisemal kohal on suhted ja suhestumine.

„Fööni pärastlõuna”

24.5 kell 10.00, 12.00, 15.00; 25.5 kell 11.00, 15.00 ja 17.00 Sõltumatu Tantsu Laval Telliskivi linnakus

Lugu, mis sobib täiskasvanutele: Iisraeli Kompanii WCS-i „Kõige mustem stsenaarium. 23 mõtet konflikti teemal”. Selle lavastuse puhul on oluline mõeldafaktile, et lugu tuleb Iisraelist. Kerge ja naljakas vaatamine, mis räägib tõsistest asjadest. See kõnetab vaatajat kindlasti ka siis, kui ta pole poliitikaga kursis. Kompanii WCS tabab üldinimlikke asju.

24.6 kell 18.00 Von Krahli teatris

„Kõige mustem stsenaarium. 23 mõtet konflikti teemal”