Programmi avab skulptor Edith Karlsoni ja etenduskunstnik Sigrid Savi mõtisklus, kas kauboi tarkus jääb ellu meele metsikus läänes. Koreograafi ja drag queen’i Rene Kösteri ning foto- ja videokunstniku Mark Raidpere kohtumine toob kaamerasilma kaudu esile identiteetide ekspressiivsuse ning hapruse. Kunstnik Flo Kasearu ja lavastaja Renate Keerdi loomingut seob peale tervendava absurdihuumori ka eri meediumite sümbioos ning ülemeelik mängulisus.

Need kunstnikepaarid pole varem koostööd teinud, kuid on valmis võtma riske, et end proovile panna ootamatutes kunstiolukordades.

Evelyn Raudsepp on etendus- ja visuaalkunsti piirimail tegutsev kuraator, kes teeb kunstnikele ettepanekuid astuda välja tavapärastest töömeetoditest ja siseneda teise valdkonna mänguruumi. Tallinna Kunstihoonesse kutsutud paaride isiklik kunstnikupraktika ja teemaraam
annab võimaluse katsetada kliinilises valges kuubis teatraalsete vahenditega ning otsida tantsukunsti kehalisuse ja visuaalkunsti väljendusrikkuse sidusust.

„Ruumitud keha(d)“ Tallinna Kunstihoones

Kolmapäev,
27.11
kl 20.00 – Edith Karlson ja Sigrid Savi

Neljapäev,
28.11
kl 20.00 – Rene Köster ja Mark Raidpere

Reede,
29.11
kl 20.00 – Flo Kasearu ja Renate Keerd

Laupäev,
30.11
kl 18.00 – lõpuüritus (TBA)

PASS sisaldab sissepääsu kõigile kolmele performance’i-õhtule
ja lõpuüritusele.Täpsem info piletite kohta siin.