Telekategooriates sai suurvõitjaks Eesti rahvusringhääling, kes noppis 12 auhinnast üheksa. Sealhulgas tunnustati parimat tõsielusaadet („Eesti lood”), parimat infosaadet („Pealtnägija”), parimat naissaatejuhti (Anu Välba „Hommik Anuga”), parimat meessaatejuhti (Joonas Hellerma „Plekktrumm”), parimat seriaali („ENSV”). Peale selle auhinnati „ENSV-s” mängivaid Helene Vannarit ja Argo Aadlit kui parimat nais- ja meesnäitlejat.

Filmipreemiate seas tegi peaaegu puhta töö 1990-ndatest pajatav „Päevad, mis ajasid segadusse”, mis napsas parima filmi, lavastaja (Triin Ruumet), operaatori (Sten-Johan Lill), meesnäitleja (Hendrik Toompere jr), helirežissööri (Matis Rei) ja montaažirežissööri (Hendrik Mägar) auhinnad. Parimaks naisnäitlejaks valiti Tiina Mälberg („Ema”), parima filmikunstniku auhind läks Jaagup Roometile töö eest „Polaarpoisis”, parimaks stsenaariumiks hinnati „Teesklejad” Livia Ulmani ja Andris Feldmanise sulest.

Tunnustati ka kaht omanäolist ja huvitavat loodusfilmi. Parima lühifilmi auhinna võitis „Habras maailm” (režissöör Ants Tammik), kus turbatööstusega põrkuvad kaunid soomaastikud ja neis publitsev elu. Parima dokumentaalfilmi auhinna sai „Armastuse maa” (režissöör Liivo Niglas), mis räägib Lääne-Siberi taigas elava metsaneenetsite hõimu põhjapõdrakasvatajast ja luuletajast Juri Vellast.