Raamatu suurimaks plussiks ongi köitev lugu – olemuselt täiesti erinevate 16-aastaste kaksikvendade seiklused ja suhted tüdrukute, vanemate ning narkootikumidega – mis lõpeb tõelise “tulevärgiga” sõna otseses mõttes. Väga hästi pubekate eest varjatud, kuid siiski eksisteeriv õpetlik moment on raamatus täiesti olemas – narkootikumidega jamamine lõpeb halvasti.

Ses raamatus häirib vaid tegelaste nimevalik, esimeste lehekülgede lugemisel tekkis tunne, et tegemist ei ole ikkagi eesti autoriga. Morgan, Robin, Michaela (Mike), Andre jt on küll üsna rahvusvahelised nimed, mis pole Eestiski haruldased, kuid kui ainsat “päris” eesti nime Triinu kannab väike vaene agulitüdruk, siis tekib tunne, et nimed on valitud kunstlikult ning ka mõjuvad sääraselt.

Head illustratsioonid

Veel ka raamatu pealkirjast. Vihma vari, mitte vihmavari – kindlasti on autoril öelda sellise pealkirjavalikuga väga palju. Ja ütlebki, aga mitte teismelisele. Sihtgrupile ütlevad pealkirjast rohkem autori vahvad joonistused nii kaanel kui ka jutu sees.

Noor autor, lahe ja noortepärane kirjutusstiil ja -keel, kaasahaarav lugu, head illustratsioonid, tõepärased karakterid ning miljöö peaksid sellele raamatule küll edu tooma.