Kulgurid on Taavi Laatsit (Galaktlan, Kismabande) ja Aivar Tõnso (Kismabande, Hüpnosaurus). Retroulmelise kõlaga duo helireiside inspiratsiooniallikaks on universumi avarused ja ürgse looduse saladused, aga samas miks mitte ka argirutiin oma müstilises halluses. Seekordne kulgemine toimub rütmilisel acidtechno lainel.

A nagu alfa nime all tegutses 1999-2002 DJ, muusiku ja kunstnikuna Andres Lõo. Seekord esitab ta sama nime all pigem täiesti uut ja tantsulist soololoomingut, mis ei ole mahtunud oma erineva suunitluse tõttu viimasel ajal muusikaringkondades palju positiivset tähelepanu saavutanud bassimuusika duo Faun Racket'i (Andres Lõo, Talis Paide) kavasse.

Tont ehk Allinna liikme Siim Kuusemäe viirastuslikke helimaastikke ja geriljabassivõnkeid ühendav kõrvalprojekt, mida võib laval näha esmakordselt. Peamiselt kuuleb lugusid hiljuti ilmunud "Gerilja" ep-lt, aga mitte ainult.

Vaheldusrikka plaadimuusikavaliku eest hoolitsevad Andres Lõo, Miss Katrin & Kautechre, Katja Adrikova, Mihkel Tomberg, Aivar Tõnso ja Tanel Paliale.

Kultuurikatla Aed asub aadressil Põhja pst 27A. Sissepääs Kalaranna poolt kuna Kultuurikilomeeter on hetkel renoveerimistööde tõttu suletud.

Sündmuse FB lehekülg asub SIIN.