Teater kommenteerib olukorda nii:
"Kogu maailma haaranud olukorras, kus astume sammhaaval teadmata suunas, ei ole kahjuks võimalik välja tuua suurele publikuhulgale mõeldud lavastust, mis on just nimelt intiimne, inimlik ja sotsiaalselt distantseerumatu.

Lavastuse tegemine nõuab mitmeid kuid ettevalmistust ning kümnete inimeste pühendunud tööd. Me ei saa kahjuks endale lubada, et see töö läheb tühja. Oleme olukorras, kus peaksime alustama proove ja lavakujunduse ehitamist ja kostüümide õmblemist. Õigemini oleksime pidanud alustama kuid tagasi. Nüüd on viimane hetk.

Keegi teab, et juuliks on kõik see möödas, keegi teab, et augustis alles algab see tõeline uus reaalsus. Ainus, millele saame tugineda, on Riigi Teatajas ilmunud korraldused. Selle järgi saavad augustis toimuda küll 1000 inimesele mõeldud etendused vabas õhus, kui rahva tervis ei halvene. Kuid 2+2 ja muud eeskirjad muudavad selle meie jaoks võimatuks.

Teatri tegemine on omal moel võimalik, aga mitte see lavastus. Oleme oma plaanides liialt veendunud, et neid veelkord muuta, et võib-olla tuua teie ette neljakordselt lahjendatud lavastuse. Ja lõpuks on palju tähtsam piirangutest mööda hiilimisest see, et saaksime praeguse olukorra selja taha jätta. Pigem siis teeme hiljem, aga teeme hästi.

Oleme tänulikud kõigile, kes on eelmüügist lavastusele pileti ostnud ning loodame kõigi koostöövalmidusele, et tuua lavastus välja aastal 2021".

Täpsem piletivahetuse info:

Kõik etendused lükkuvad aasta võrra edasi. 2020. aasta pilet ei kehti automaatselt 2021. aasta etendustele.

Eelmüügist ostetud piletid saab ümber vahetada 2021. aasta etendustele (sama nädal, sama nädalapäev) või samas vääringus kinkekaardiks (kehtib kuni 31.08.2021).

Piletivahetuse või kinkekaardi soovist saab märku anda käesolevaks aastaks ostetud etenduse kuupäevani. Hilisemaid piletivahetuse soove ei saa me enam täita.

Piletivahetuse korral jääb kehtima sama mängukoht, sama nädalapäev, sama istekoht.

Piletivahetuse soovist saab märku anda Uue Teatri kodulehel asuva vormi kaudu.

Piletiostjaid on palju, meid vähe – palume mõistvat suhtumist ja vastame esimesel võimalusel.