Üritusel astub üles DJ-sid erinevatest techno- ja ka teiste elektroonilise tantsumuusika ringkondadest, kokku mängib muusikat 49 artisti.

Klubi Hall on juba rahvusvaheliselt tuntuks saanud, muu hulgas techno-muusika Mekas Berliinis. Teistest suvistest festivalidest eristab seda ühe korraldaja Artur Läätse sõnul suur välisartistide osakaal. Esinejaid on USA-st, Prantsusmaalt ja Saksamaalt Berliinist. Polar Inertia, Antigone, François X, Awanto 3, Thomas Hessler, Eric Cloutier on nimed, mille Lääts eraldi esile toob. „Aga huvitavaid esinejaid välismaalt on tegelikult veel päris palju,” lisab ta.

Peale muusika on kavas Technoaeroobika-nimeline performance ja eksperimentaalset ambient-muusikat viljeleva grupi Wondering Around live-esitus.

„Nii kogenud kui ka alustavad DJ-d mängivad lavadel läbisegi, see on üks meie põhimõtteid,” ütleb Lääts. Selle taga on soov toetada techno-muusika skeenet, tagada, et DJ-de hulgas oleksid esindatud eri vanusegrupid ning meeste ja naiste osakaal oleks võimalikult tasakaalus.

Peale suure välisartistide hulga on eriline seegi, et The Dark Side of the Mooni peetakse klubikeskkonnas, mitte mõnes looduslikus paigas. Peod toimuvad klubi suures saalis, väiksemas Mesila-nimelises saalis ja õues terrassil Suvila.

Üritus algab neljapäeval kell 20 ja kestab väikeste vaheaegadega kella 1-ni esmaspäeva hommikul. Peod lõppevad kella 10-ks hommikul ja kell 15 algavad välisüritused taas.

Festivali ajaks on klubis valmis saanud uus välilava ja pitsaahi, nii et näljased saavad ka kehakinnitust.

Täpsemat infot esinejate ja üksikasjade kohta leiab festivali Facebooki lehelt.