Raamatuküla seekordne patroon on luuletaja Veronika Kivisilla, kes on ka päeva esimene esineja. Raamatuküla avab kirjandusliku vabaõhusalongi perenaine kirjanik Imbi Paju.

Edasi mõtiskletakse lugemisnõustaja Maili Liinevi, Tia Navi, Kätlin Kaldmaa ja Hanneleele Kaldmaaga lugude tähtsusest lastele ning esitletakse kirjanike värskeid teoseid – Kätlin Kaldmaa lasteraamatut “Halb tüdruk on jumala hea olla” ja Tiia Navi “Seitse väikest elevanti”.

Kirjandusteadlane Leena Kurvet-Käosaar ja Imbi Paju (koostöös kunstnik Lilli-Krõõt Repnauga) annavad kätte Elise Auna kirjanduspreemia.

Eesti romaanikunsti näidetena tulevad seekord vaatluse alla tulevad Kai Aareleidi “Linnade põletamine” ja Ilmar Taska “Pobeda 1946”. Muuhulgas räägitakse mälust läbi lapse silmade ja elukogemuse. Arutavad autorid, Ants Parktal ja Meelis Sütt, Ivar Tröner, Jaak Johanson, Veronika Kivisilla, Leena Kurvet-Käosaar, vestlust juhib Imbi Paju.

Ajaloo ja kultuuri sümbioos on Võtikveres alati olnud tähtis teema, nii ka seekord. Vaatluse alla tulevad Cornelius Hasselblati, Thomas Salumetsa ja Maarja Vaino värsked raamatud, põhiküsimuseks meie kultuuritajumine igapäevaelus, kes me oleme ja kuhu me läheme. Asja üle arutlevad Leena Kurvet-Käosaar ja Ivar Tröner.

Värskest ajalooõpikust vestlevad ajaloolane ja kolmunist Erkki Bahovski ning ajaloolane ja kirjanik Milvi Martina Piir.

Lastekodust, hülgamisest ja vägivallast kõnelevad kirjanik Kerttu Rakke, Ivar Tröner ja Jõgevalt pärit kirjanik Tea Lall. Mida tähendab, kui laps ei saa vanemat usaldada ning on sunnitud elama kaotuste maailmas?

Mõtlemise tarkusest räägivad lastearst, NLP-treener, mõtlemist käsitlevate raamatute autor Aleksander Kotchubei ja Manuela Kelt. Vestlust juhib Imbi Paju.

Luulet pakuvad seekord Veronika Kivisilla, Ivar Sild ja salongi perenaine Imbi Paju. Jan Kaus toob kuulajate ette uhiuued miniatuurid.

Muusikaga kostitavad raamatukülalisi Ain Agan, Jaak Johanson, Krista Citra Joonas ja Ain Agan.

Täpse kava leiab Võtikvere raamatuküla Facebooki-lehelt.