Jaanuar on väga hea reisiplaanide tegemise aeg – lennupiletid on odavad ja hotellidel sooduspakkumised. Pealegi on paljudel konkureerivatel reisisellidel raha otsas, seega pole ohtu, et iga viimane kui maiuspala su nina alt ära krahmataks.

Tänases reisi-eris on tähelepanu all New York City. Loen artikleid ja samal ajal vaatan, mis hinnaga lennupileteid sinna pakutakse. Äkki võtan sel aastal ette? Või siis tänavu unistan ja järgmisel aastal lähen. Sest New York on ju unistuste linn – nagu me kõik teame sarjast „Seks ja linn”, lähevad noored naised New Yorki, et armuda. Vahet pole, kas armuda inimesse, linna või ükskõik millesse. Kui Karoliina Vasli kirjutab, kuidas ta käis vaatamas Carrie Bradshaw’ koduust, siis tabab mind äratundmine, et see uks huvitab mind poole rohkem kui Empire State Building. Tühja sest majast, mis vaikib, kui on olemas uks, millel on nii palju rääkida.

Tänase reisiankeedi pihtide vahele võetud Reigo Ahven viib häid Eesti asju New Yorki ja viibib selles linnas suure osa aega. Reigole meeldib linnadžunglis opossumina ringi tatsata. Jällegi eriti sümpaatne mõte ja tekib tunne, et just niiviisi tahaks ise ka seal tatsata. Võib-olla vaid Carrie uksele lähenedes paneks Manolo Blahniku kingad jalga...

Vaatasin vahepeal jälle lennupakkumisi ja vist saab reisiaja enam-vähem paika panna. Nii see on – täna unistad, homme reisid. Soovin, et sel aastal saaksid kõik su reisiunistused teoks ja tekiks ka palju uusi unistusi!