Juba kuus aastat Tallinnas Tulika tänaval tegutsenud Markofka on Inga maailmapilti märgatavalt muutnud. „Varem elasin restorani peakoka mullis,” muigab ta. „Kõik asjad pidid olema hästi kallid ja ülimalt kvaliteetsed. Päevakohvikus näen inimeste toidulauda hoopis teise pilguga.” Foto: Priit Simson

Üks Eesti tuntumaid kokki Inga Paenurm (41) peab Markofka toidutuba, valmistab Hollandi suursaadiku õhtu- ja lõunasööke ning toitlustab vastuvõtte, pakub toitlustus- ja kodus kokkamise teenust ning privaatõhtusööke.

Juba kuus aastat Tallinnas Tulika tänaval tegutsenud Markofka on Inga maailmapilti märgatavalt muutnud. „Varem elasin restorani peakoka mullis,” muigab ta. „Kõik asjad pidid olema hästi kallid ja ülimalt kvaliteetsed. Päevakohvikus näen inimeste toidulauda hoopis teise pilguga. Esimene kuu oli meil väga raske, sest toidukoha varasem klientuur oli harjunud sööma kartuliputru ja sousti, mis lusikaga kiirelt sisse kühveldati. Alguses kuulsime oma tegevuse kohta ikka väga „ilusaid” sõnu, kuid nüüd on paljud neist traksipükstega meestest meie püsikliendid, naudivad hea meelega ahjujuurikaid ja isegi kiidavad.”

Avalehele
6 Kommentaari