Põlvast pärit Estri kodus on alati korralikult söödud ja toidu valmistamist au sees peetud. Nostalgilisi toite on ta laual omajagu, näiteks ema retsepti järgi on tore valmistada õlis küpsetatud klassikalisi liha- ja moosipirukaid, samuti korralikke kotlette. Tema pere salanipp on lisada kotletitainale riivitud juursellerit, samuti kasutada eriti kvaliteetset hakkliha ja õigeid maitseaineid. „Kotlette ei tohi teha hooletult,” rõhutab ta.

Üldiselt meeldivad Estrile lihtsad toidud. „Lapsepõlvest saadik armastan pannkooke. Ja mulle meeldib katsetada erinevaid koogiretsepte. Küpsetaksin muidugi rohkem, aga see tähendaks, et siis sööksin ka rohkem magusat,” muigab ta. „Kuid külalistele ja lähedastele püüan ikka magusat valmistada.”

Avalehele
35 Kommentaari
Loe veel: