Toit on kirglik valdkond, kus tarbija kogemus on vahetu ja ta hääletab väga lihtsalt – maitseb või mitte, sõnab Katre Kõvask. Madis Veltman

Tere ja Farmi piimatööstuste juhi Katre Kõvaski (43) elu sisu on olnud toit. Mahlad, supid, jäätis ja kala, nüüd juba paar aastat ka piimajõed ja jogurtimäed. Kõvaskit guugeldades torkab silma, kui arvukatel fotodel ta naeratab. Minimalistlik välimuses (ta ei kanna ühtki ehet peale käekella) ja eneseväljenduses, on ta maksimalistlik oma suhtumises töösse. Kui laest põrandani klaasaknad Kõvaski 14. korruse kabinetis pakuvad võimsaid vaateid tuksuvale Järvevana magistraalile, siis millise pilguga vaatab ta oma elule?

« Avalehele 10 Kommentaari
Loe veel: