Tunnustust väärib Neikidi väga hea õllevalik, mis teeb enamikule Tallinna söögikohtadele silmad ette just väiketootjate kvaliteetse toodangu poolest. Ka veinkaart on korralik, kusjuures veinid on valiku hõlbustamiseks järjestatud kergematest täidlasemateni. KK südame võitis krõbeda koorikuga värske ürdisai, mis koos võiga lauale toodi. Õhtusel ajal rõõmustab peakokk sööjaid ka väikse tervitusampsuga, milleks seekord oli sinepi aioli ja peedilehtedega arbuusi- ja fetatükid tortilla krõpsul.

Eelroaks valisime Katalaani klassiku escalibada (5.50). Taldrikul said toekaks portsuks kokku grillitud paprika ja baklažaani viilud, suur viil kitsejuustu ja ohtralt õli, viimase lihvi andsid toidule maitsvad krõbedad saiaviilud ja palsamiäädikas. Väiksema isuga sööja puhul võiks see mõnus soe salat olla täiesti pearoa eest, samuti peaks maitsev aedviljaroog taimetoitlase meele rõõmsaks tegema. Teiseks sai proovitud salatikuhja alla peidetud Liivimaa lihaveise abafilee mahlaseid peeneid ribasid (8.–), lisandiks menüüs kirjas olnud rukolapesto asemel peedikreem ja marineeritud peediviilud.

Avalehele
2 Kommentaari
Loe veel: