Reigo Ahvena firmaroa sees käivad ka seened. „Vahet pole, kas värsked või kuivatatud,” ütleb kokandushuvline muusik. Ilmar Saabas

Reigo Ahven (35) torkab silma rõõmsa oleku ja nakatava energiaga. Tema bänd Reigo Ahven Trio pälvis tänavusel Eesti muusikaauhindade jagamisel aasta džässialbumi tiitli, peale selle mängib ta löökriistu Lenna bändis, peab koos sõpradega Vabaduse väljakul asuvat džässiklubi Philly Joe’s Tallinn ja õpetab noori trummareid. Nagu sellest veel vähe oleks, juhib ta ka ETV-s saadet „Värvimuusika”. Sel nädalal suundus Reigo pooleteiseks aastaks New Yorki, et rajada Manhattanile eestlaste džässiklubi.

Mida te perega hommikuks süüa armastate?

Hommikuti katsun olla pudruromantik. Mul on kaks poega, 13-aastane Uku Oliver ja kahene Eke Sebastian ning minu arust on äge teha neile päeva alustuseks putru. Gunnar Aarma ütles, et vanemad peavad võimalikult sageli (omavahel) kallistama. See moodustab nähtamatu kaitsekihi kogu kodu ja pere ümber. Mulle tundub, et lapsed on siis hoitud, kui neile iga päev putru tehakse. Tavaliselt lõpeb see sellega, et pärast 20-minutilist vaaritamist süüakse heal juhul kolm ampsu, aga juba mõte, et isa ja ema näevad kogu aeg seda väikest vaeva, installeerib igal hommikul laste ellu mingi väikese soojuse.

« Avalehele 18 Kommentaari
Loe veel: