Trühvliviiludega carpaccio puhul torkab silma, et kui tavaliselt on maailma kalleimat seent taldrikul õige kasinalt, siis Giannis ei koonerdata. Foto: Köögi Komando

Peakokk Costantino Veglianti käe all valmivad Gianni köögis nii hommikust saadik avatud lihtsama ja argisema kohviku kui ka fine dining’u kategooria restorani road.

Valgete linadega kaetud laudadega restoranis tuuakse sööjatele alustuseks kohapeal valminud rustikaalse seemnesaia viilud ja õhukesed krõbedad ürtidega lavašilaadse küpsetise tükid, lisandiks kausike õrna küülaugumeki ja hakitud basiilikuga tomatitükkidega, et saaks endale ise bruschetta-tüüpi suupisteid valmistada. Kvaliteetne esimese külmpressi oliiviõli ja palsamiäädikas on Itaalia söögikohas laual nagu aamen kirikus.

« Avalehele 0 Kommentaari