Kalamaja serval, äsja renoveeritud elegantses 1920-ndatel ehitatud raudtee- ametnike majas seadis end pisut üle aasta tagasi sisse Apelsini Raudtee resto, mille köögis toimetab oma meeskonnaga peakokk Marwin Lindeberg. Siseruume tuleb söögikohal paraku jagada sisustussalongiga, ent suvekuudel kompenseerib hubasuse vajakajäämisi terrass rohelise aiakesega, kus saab ka mitte nii ilusa ilmaga mõnusalt aega veeta. Tuulevaikses oaasis kaitsevad külma eest soojad pleedid ja sademete eest kattevarjud.

Joogikaart on lühike, kuid korralik. Endale meelepärase leiavad nii (käsitöö)õlle-, veini- kui ka kangema alkoholi sõbrad. Klaasiga pakutavaid veine on parasjagu ja kui teenindajad oskaksid nende hulgast roogade juurde sobivaid soovitada, oleks kliendi elu veelgi lihtsam.

Avalehele
2 Kommentaari
Loe veel: