Pärnus sündinud Vladislav Djatšuk alustas kokaõpinguid ja erialast tööd juba 16-aastaselt. <p>Fotod: Lauri Laan</p>
Vladislav Djatšuk on kahtlemata üks tunnustatumaid Eesti kokkasid ja seda ka väljaspool kodumaad. Tema juhitud restoran Tchaikovsky figureerib konkurssidel pidevalt Eesti parimate söögikohtade seas, Djatšuk on saanud aasta koka tiitli ja olnud edukas kokkade olümpiaks nimetataval rahvusvahelisel võistlusel Bocuse d’Or, käinud ennast täiendamas mitmes Michelini tärni(de)ga restoranis Skandinaavias ja Prantsusmaal ning üles astunud toiduteemalistel konverentsidel ja seminaridel. Nüüd on Djatšuk, sõpradele Vlad, Kadriorus avanud restorani Mon Repos, mis on iga päev rahvast täis, ilma et oleks jõudnud isegi silti välja panna. Seda, et andekal peakokal on tagataskus ka juristidiplom, teavad ainult üksikud lähedased inimesed.
« Avalehele 1 Kommentaari