Piletid tulevad müügile detsembris.

Ameeriklane David Copperfield on tänapäeva suurim illusionist, revolutsionäär mustkunstis. Copperfield on arendanud iidse maagiakunsti täiesti uuele tasandile ja kaasaegsesse vormi. Tema uskumatud trikid - muuhulgas New Yorgi vabadussamba kaotamine, kindlusvanglast Alcatraz põgenemine, läbi hiina müüri kõndimine, õhus lendamine, publiku hulgast inimeste kaotamine ja ootamatutes kohtades jälle lagedale toomine - on tekitanud imestust ja eufooriat kogu maailmas.

Copperfieldi showd - üliefektsed segud jahmatavast maagiast ja säravast teatraalsusest - pakuvad unustamatuid elamusi nii täiskasvanutele kui lastele ja on olnud väljamüüdud kõikjal maailmas.

Copperfieldi telesari "The Magic Of David Copperfield" on võitnud mitmeid Emmy auhindu ja kaks "Entertainer Of The Year" auhinda. Tema vahakuju on Tussaud' muuseumis, ta on Prantsusmaa valitsuse poolt löödud rüütliks ja USA kongressi raamatukogu on talle andnud Living Legend autiitli.

Neli riiki on väljastanud Copperfieldi teemalisi postmarke. Ajakirja Forbes andmeil on David Copperfield kolmeteistkümnes enimteeniv meelelahutaja maailmas.