“Uskumatu. See ei või olla tõsi!,” olid Kerli Kõivu esimesed sõnad, kui artistide “Green Room`i” monitoridele ilmusid lõplikud punktid rahvusvaheliselt žüriilt, kolme Balti riigi televaatajatelt ja finalistidelt endilt (omavahelise hääletuse tulemused). Kõiv võttis konkursi paeauhinna – rahvusvahelise plaadistuslepingu vastu õnnepisarais.

Universal Music Rootsi juhatuse esimees Gert Holmfred ütles, et Universal plaanib koostööd Kerliga paljudeks aastateks.

Fizz Superstar 2002 peaprodutsendi Lauri Laubre sõnul läks Fizz Superstar 2002 konkurss igati korda. "Väikseid viperusi juhtus finaali ajal häältelugemisel, kuid nii keerulise tehnilise lahendusega teleotseülekande puhul võib selliseid viperusi ikka juhtuda", ütles Laubre.

"Kerli võidu suhtes on küll selline tunne, et üle paljude aastate on Eestist leitud talent, kellel on tõepoolest olemas kõik, et vallutada kasvõi kogu maailm. Koos plaadifirmaga Universal ja teiste spetsialistidega oleme igal juhul otsustanud teha kõik selleks, et Kerlil see võimalus oleks ja tema talent saaks tuule tiibadesse. Eeltööd Kerliga alustame kohe, juba septembris peaks algama Kerli koostöö maailma tuntuimate produtsentidega, kelle lihvitud ja loodud on paljud tänased suured tähed", lisas Laubre.

Laubre kinnitas, et pea kõik finaali jõudnud on äratanud plaadifirmade muusikaspetsialistide tähelepanu, läbirääkimised erinevate lepete sõlmimiseks algasid kohe peale finaali. Samuti on Laubre kinnitusel juba alanud ettevalmistused järgmiseks Fizz Superstari konkurssiks, kuna huvi asja vastu on olnud väga suur.

Kerli Kõiv esitas konkursil Nelly Furtado laulu I`m Like a Bird, Ruta Šciogolevaite India loo Runaway ja Daiva Starinskaite Fugees'i hiti Killing Me Softly.

Fizz Superstar 2002 finalistide punktisummad jagunesid järgmiselt:

Kerli Kõiv 95

Ruta Shciogolevaite 62

Daiva Starinskaite 57

Linas Adomaitis 56

Mantas Jankavicius 54

Elina Furmane 45

Jurgita Šeduikyte 35

Simona Jakubenaite 33

Kristina Deško 24

Fizz Superstar 2002 talendiotsing kestis kokku kuus kuud. Konkursile registreerus 1500 noort üle Baltikumi, kellest 850 kutsuti eelkuulamistele, kellest omakorda 45 valiti saatesse, 15 igast riigist.