Hillar Kohv nentis, et Iiris Saluri olevat kena sale neiu. “Kui ta käskis saates poistel kotid pähe tõmmata ja end seljas kanda, siis tundsin - tegemist on kerget kaalu tüdrukuga,” ütles ta.

Lähemalt Hillar Kohv Iirisega pärast saadet tutvust ei teinud. “Kiirustasin Nightmani. Minu üllatuseks lasti mind sinna tasuta sisse. Seal sain tuttavaks ka paari noormehega, kellest üks mulle lahkesti öömaja pakkus,” kõneles Kohv rahulolevalt.

Iiris Saluri teeb Vikerraadios mittekoosseisulise autorina saateid “Argipäev” ja “Spekter” ning töötab firmas Bastion. Ta ütles, et tema jäi saatega rahule, kuigi loodetud pikka reisi ei saanud. See, et reisikaaslaseks osutus meedias vastaka kuulsuse teeninud Hillar Kohv, teda ei häirinud. “Ma tabasin juba vastustest ära, et tegemist on Hillar Kohviga. Tema valisin seetõttu, et vastused olid kõige sisukamad. Kaks ülejäänud poissi ei rääkinud ju suurt midagi,” põhjendas Iiris oma valikut.

Ühepäevasest Riia-sõidust otsustas neiu siiski loobuda. “Käisin reisifirmast läbi ja leppisin kokku, et ma saan suvel ühe Eesti reisi vastu,” ütles Iiris.

Televaatajad näevad saadet “Reisile Sinuga” ja Hillar Kohvi 23. jaanuaril.

ÕL