Aastaid kestnud konkursil on sellise tiitliga seni pärjatud vaid näitlejaid ja humoriste. Seepärast on Sibul enda sõnul veidi "pinda sondeerinud" ja teada saanud, et president ei suhtu oma võimalikku aunimetusse sugugi halvakspanuga. "Esitasin omalt poolt Meie Matsi tiitlile kolm kandidaati: peale Meri veel Priit Pärna ja Rein Langi," täpsustab Sibul.

Presidendi pärjamine otsustatakse sel nädalavahetusel. Samal ajal toimub veel teinegi märkimisväärne sündmus – pühapäeval äratab seltskond naljamehi kärina ja mürina saatel uuesti ellu ajakirja Pikker. Huumoriajakiri näeb uuesti ilmavalgust 1. aprillil. Pikrist saab uurib väljaanne.

"Seda hakatakse kartma," lubab Sibul. Tõsiste lugude tegemise kõrval jätkab ajakiri ka vanu traditsioone. Pikri veergudel astuvad nüüdki üles vanad nimekad tegijad. Praegu areenilt kadunud nimed Hugo Hiibus, Priit Aimla ja Jüri Paet on endiselt täies loomejõus. Noorematest tegijatest tuleb juurde Margo Vaino.

Sibul ei saa enda sõnul aru, kelle sugulased kõik need veiksid ja tambetid on, kellel ekraanil labast nalja lubatakse teha. "Välismaal tehakse enne 20 aastat tööd, kui humoristiks saadakse," toriseb ta.