Lühike ja konkreetne menüü koosneb kinonäksidest, salatitest, supist, makaroniroogadest ja magustoitudest. Kusjuures popkorni pole kinokülastajale ette nähtud. On hoopis värsked hapukurgid (3.50), praetud räimed (4) ja oliivid (4). Järgmiseks tabas komandot üllatus: menüüsse kirjutatud hautist täna ei pakuta, saab hoopis guljašši (6.50). Veel läksid proovisöömisele tomati-gazpacho (4) ja makaronid – vabandust, pasta! – punase kalaga (6.50). Ning magustoiduks Napoleoni (3.50) ja metsapähkli-piimašokolaadi (3.50) kook.

Näksid olid head

Letiteenindus oli viisakas ja abivalmis ning näksid jõudsid lauda kiiresti. Ning plastnõudes. Aga maitsesid hästi, kuigi hapukurk polnud päris Peipsi-äärne ega räimed vanaema praetud.

Siis tulid põhiroad. Ilmselt mingitel praktilistel kaalutlustel samuti plastnõudes. Tomatisupp oli absoluutselt lollikindel püree, kõrvale serveeriti kaks ehk liigagi äkilist oliivipestosaia.

Väljaspool paberil olevat menüüd pakuti ka ungari guljašisuppi. Sellel ei olnud häda midagi peale selle, et roog ei olnud üldsegi äratuntav. Mitte sugugi ei meenutanud see toitu, mida pakub väärt söögikoht Kapten Tenkeš, ja ka madjarimaa mälestustes ei leidu sarnast maitseelamust. Kapten Tenkeš saatnuks ilmselt kohe husaarid kambakat tegema, kui see liha- ja kartulivaene ollus tema nina alla oleks sattunud.

Makaronidest on tagantjärele raske kirjutada: on mälestus, et kõhtu nad täitsid, aga mis maiguga nad olid, on justkui peast pühitud. Ju siis polnud ei head ega halvad, vaid täiesti tavalised.

Järgmine üllatus tabas komandot, kui taldrikud tühjenema hakkasid. Vallatu tuul otsustas pisut plastnõudega mängida ja ega joogitilk klaasi- või kirme taldrikupõhjas tal ju üle jõu ei käi. Nalja jätkus, kuni tuul ka klaasist ja pooltäis veepudeli pikali puhus, suu pükste poole. Tujuparanduseks võetud koogid osutusid aga üle ootuste rammusateks, mis oli ilma musta kohvita ja kolmanda käiguna paras jõukatsumine.

Tervikmuljena meeldisid komandole enim näksid. Need olid tõesti head. Ülejäänu mõjus pigem vormitäitena. Kõhukatarsis jäi olemata.Katusekino kohvik 14Toit 7/10
Õhkkond 3/5
Teenindus 4/5
 
Tallinnas Viru keskuse katusel
Avatud E–R 12–02,
L–P 17–02EdetabelChedi 20 | Sadhu 19 | Sfäär 19 | Papli 19 | Von Krahli Aed 19 | Oko 19 | Leib Resto ja Aed 19 | Korsaar 19 | Kukeke 19 |