1992. aastal abiellus Frida golfiväljakute arhitektist vürst Ruzzo Reussiga ja siirdus Shveitsi. Vürstinnaseisusele vääriliselt on Frida ametis kõikvõimalike keskkonna-, laste- ja loomakaitsekampaaniatega. Eriti kuninglikel puhkudel on Frida astunud lavale ka lauljana, koos Real Groupi ja Roxetteiga.

1996 tuli Frida välja uue rootsikelese albumiga "Djupa andetag". Agnetha vastas väljakutsele oma elulooraamatuga. Tänaseks on nii Frida (53) kui ka Agnetha (49) välja andnud kogumikud oma sooloparemikust.

Benny Andersson (52) ja Björn Ulvaeus (53) on lisaks muusikalidele teinud koostööd paljude rootsi lauljatega (alates õe ja venna duetist Gemini jt). Benny on teinud sooloplaate instrumentaalmuusikaga ("November 1989"). Praegu on tal käsil ooperi kirjutamine Rootsi televisioonile. Benny hobiks (nagu, muide, Agnethalgi) on tõuhobuste kasvatamine.

"Chessi" ettevalmistamise aegu oma uue perega Londonis elanud Björn on Stockholmis tagasi. Algusest peale neliku kõige ettevõtlikuma liikmena näib Björn nüüd üha enam keskenduvat produtsenditööle. Nelikust ainsana jõudis Björn käia ülikoolis, ta on õppinud majandust ja õigusteadust. Ka on Björnil käsil "Krisitina" inglise keelde tõlkimise mahukas töö.

"Kristina" lavastuses teeb kaasa ka Agnetha ja Björni tütar Linda Ulvaeus (26).

Benny poeg ABBA-eelsest ajast Peter Grönvall (35) käib isa teed. Paar aastat tagasi tõi tema üsna abbaliku kõlaga laul Rootsi Eurovisiooni lauluvõistlusel esikolmikusse.