Ekraanile ilmub panoraam tänapäevasest Narva-Jõesuu sanatooriumist, kus aastakümneid tagasi tähelepanuväärne osa kultusfilmist üles võeti, ning asutuse perenaine räägib järgmised tubli viis minutit sellest, milliseid imelisi teenuseid nende firma osutab ning kui erakordselt mugav ning nüüdisaegne on Narva-Jõesuu sanatoorium aastal 2006.

Klassikaline promorull veereb ilma intervjueerija sekkumiseta ning jutu vahele monteeritud lõigud kunagisest menufilmist ei muuda ringhäälinguseadust tögavat saatelõiku kuidagigi “ajakirjanduslikumaks”.

Brutaalne reklaam Eesti Televisoonis on nagu prostitutsioon, mis eksisteerib sõltumata teda reguleerivast seadusandlusest või selle puudumisest. Kuna erinevalt prostitutsioonist ei saa ETV-s näidatava reklaami tarbimist kuritegelikuks kuulutada, tuleks taastada riigitelevisooni õigus promoklippide eest arveid esitada. Kuigi seaduse muutmine vastavalt seaduserikkuja käitumisele pole tingimata parim lahendus, näib see ometi ainsa võimalusena ininad, nagu see siin, lõpetada.