Esialgu on Ruussaar otsustanud sõita Gruusiasse puhkama ning lükkab uue töökoha küsimuse otsustamise edasi.

Üks on aga kindel – ETV juhatusse ta enam ei kuuluda ei taha, hoolimata uue ringhäälingu juhi Margus Allikmaa sellekohasest soovist. “Tipptasemel kindlasti mitte,” selgitas Ruussaar Päevaleht Online'ile oma plaane kuulumisest ETV juhatusse.

Riigitelevisiooni praeguse juhi sõnul ei kujutaks ta end hetkel ette võimaliku tippjuhina sellises uues organisatsioonis nagu rahvusringhääling seda on.

“Asi ei ole Allikmaas ega uues juhtkonnas. Ma saan Allikmaaga tegelikult väga hästi läbi, ma lihtsalt tunnen, et mul oleks rahvusringhäälingus keeruline olla,” selgitas Ruussaar.

Siiski kinnitas ETV juht, et on saanud väga palju erinevaid tööpakkumisi, mis kõik jäävad meediavaldkonda. Otsust pole ta siiani veel langetanud.

Ruussaare sõnul on pakkumisi tulnud ka välismaalt, kuid nende vastuvõtmise peale ta ei mõtle. “Mul on piisavalt väike laps, et mitte minna välismaale elama,” põhjendas ta ise.

Kuulujutud Ruussaare Moskvasse Eesti Televisiooni ja Eesti Raadio korrespondendiks siirdumisest lükkas mees kindlalt ümber. “Mitte keegi ei ole mulle sellist asja pakkunud.”