Kuid seekord läksime siis Pannkoogi Tarekesse linna parimate pannkookide jahile. Otse Kristiine keskuse kõrvale rajatud turg on pisut üksildane koht, vähemalt õhtupoolikul siin inimesi eriti ei liigu. Putkas, mille seinale on kirjutatud „Vorst”, müüakse riideid, maiustuseputka on lihtsalt tühi, aga Pannkoogi Tarekeses müüakse tõesti pannkooke.

Putka ise on väiksem kui kuulutuste põhjal arvaks, paar-kolm lauakest mahub siiski ära. Pigem on see aga saun kui tareke – kuna õhtupäike on otse välisseina poole ja pannkoogipliit annab kuumust juurde, on suvelgi sees soojem kui väljas ja seetõttu on ainumõeldav võimalus osta koogid kaasa.

Tumedapäine teenindaja eesti keelt eriti ei valda, aga saab pärast väikest segadust ja parandusi tellimuse korrektselt kirja (nähtavasti on sõnadel „hakkliha” ja „forell” mingi foneetiline sarnasus). Kaardiga maksta ei saa, kviitungit ka ei anta, täielik vabaturg. Kuue pannkoogi valmimine võtab 20 minutit. Talvel võiks olla päris mõnus neid siinsamas oodata, praegu on targem minna mujalt jahutust otsima. Nii palju siis teenindusest ja interjöörist.