Loodetavasti tähendab tund­likuma sotsiaalse närviga saatejuht ka pealtnäha peente, kuid sisult labaste rassistlike naljade kadumist pühapäevaõhtusest tele-eetrist. Aga tõesti. Ütlesime Delfi Publiku otseblogis väga ausalt, mida asjast arvasime, ja tööl oli tulemus.

Muu poolest toimib näosaates vana hea typecasting: otsitakse kindlatesse raamidesse sobivat inimest, et kogu spekter oleks esindatud. Mullu oli saate koomik Jan Uuspõld, tänavu on Sepo Seeman. Mullune moosipoiss oli Uku Suviste, seekord Mikk Mäe. Laulev näitlejanna oli Kristel Aaslaid, nüüd on Saara Kadak.

Põhimõtteliselt saab vaataja sama prae, aga veidi teiste kartulite, kapsaste ja süldiga, sest eelmine portsjon on kenasti ära söödud.

Peale saatejuhi tuleks värskendada ka salativalikut ehk kohtunikke. Juba eelmisel hooajal võis märgata mugavus­tsooni ja intriigi asemel ümmargust kiitust. Sel hooajal võib pea sõna-sõnalt ette aimata, mida Andrus Vaarik, Olav Osolin ja Tanja Mihhailova sooritustest arvavad. Tootjafirma võiks järgmiseks korraks uued korüfeed leida.