Plaadifirma West End Records A&R president, DJ ja produtsent Kevin Hedge on üks pool tõeliselt legendaarsest ja ajalooliste tegudega produktsiooni tandemist Blaze, mis on salvestanud tantsumuusikat juba viimased 20 aastat ning hoidnud varakult au sees soulful house´i lippu.

Laulutekstide kirjutajate, produtsentide, remiksijate ning artistidena on Blaze koostööd teinud muusikatööstuse suurimate nimedega - Diana Ross, Aretha Franklin, Babyface, Shikera, Masters at Work.

1991.aastal lõid Kevin Hedge ja Josh Milan (Blaze´i teine pool) käed DJ-ga Timmy Regisford, et luua koos nüüdseks üks tuntuim, vanim ja siiani hoogsalt eeskuju näitav klubi Shelter. Selles legendaarses õhustikus on viimase 13aasta jooksul toimunud unustamatuid üritusi, kus peakülaliste rollis on üles astunud Chaka Khan, Patti Labelle, Grace Jones, Mary J. Blige ning teised superstaarid nagu DJ-d Larry Levan, David Morales, Tony Humphries, Frankie Knuckles, Louie Vega ja Francios K.

Kevin Hedge on nüüdseks muuhulgas West End Record Company juht ja kaasasutaja. Tema põhitööks on West Endis uute talentidega tegelemine ning nende tutvustamine laiale maailmale.

2002. aastal asus Kevin oma esimesele rahvusvahelisele DJ-tuurile. Ta on plaate keerutanud pea kõikides olulistes punktides Ameerikas, Jaapanis, Prantsusmaal, Kanadas ja Inglismaal. Tema miksid koosnevad suurepäraselt kokku sobitatud house´ist, funkist, soulist , hiphopist ja jazzist.

Üritus algab sel reedel, 1.detsembril kell 23.00. Pileti hind on 200EEK, flyeriga 150EEK.