Tartu messikeskuses reedel algaval üritusel Motoshow on esindatud ligi 50 automarki rohkem kui saja mudeliga. Näitusel toimub mitu Eesti esmaesitlust, näiteks esitletakse uut Renault Lagunat, Subaru Imprezat ja Hyundai väikest keskklassi mudelit I30.

Lisaks uutele sõidukitele pakutakse külastajatele vaatamiseks veel mitukümmend valitud tuuningautot (Brabus Widestar,  TechArt Porsche 911,  Hamann BMW X5 jne).

Esimest korda toimub vanasõidukite näitus, kus saab näha 1960- ja 1970-ndate võimsaid Ameerika autosid: Ford LTD, Plymouth Fury 5,4, Cadillac De Ville 8,0l jne.

Üks näituse maiuspalu on Ferrari P4 kitcar, mille originaal pärineb 1967. aastast. Tegemist on haruldase eksemplariga, millesarnaseid on kogu maailmas vaid mõni.

Viiendat aastat järjest toimub ka helituuningu võistlus, kuhu kogunevad Eesti parimad muusikasüsteemidega autod. Autosaundi meistrivõistlustel võe-takse mõõtu nii helirõhus kui ka helikvaliteedis.

Üritusel püüavad külastajate pilke ka Rocki tantsutüdrukud, kelle erikava on võimalik imetleda kõigil kolmel näitusepäeval ning ametlikel järelpidudel klubides Atlantis ja Pattaya. Tantsimisest vabal ajal võib neid kohata messialal autode vahel poseerimas. Tartu Motoshow korraldatakse tänavu juba 12. korda. Järgmise aasta kevadel on suurimaks autonäituseks Tallinnas korraldatav Motorex.

Homse Eesti Päevalehega on kaasas maailma suurima autoürituse, Frankfurdi autonäituse erileht, mille mõningad uudised on väljas ka Tartu näitusel.