Teie kandidaadile võisid nii mõnedki isegi veidi kaasa tunda. Noor muidu tore inimene tegi 17 aastat tagasi lolluse. Kui rängalt tohib teda siis praegu enam nuhelda – isegi lõviosa kriminaalkuritegusid oleks tänaseks aegunud! Umbes nii võinuks Vakra üles ehitada enda kaitse: tulla välja, tunnistada toonast eksimust ja paluda andeks. Selle eest, et on ta üritanud endale ebaausalt konkurentsieelist hankida. Selle eest, et on naeruvääristanud Eestis antavat kõrgharidust. Ja ka selle eest, et ta on kaudselt tõmmanud vee peale kogu keskkonnatemaatikale. Kuritarvitanud usaldust ja külvanud usaldamatust.

Vakra on näidanud end rumala ja autu inimesena. Sotsidel tasuks kiiremas korras endalt häbi maha pesta.

Tulla välja, tunnistada viga, langetada pea ja küsida karistust ning pakkuda mõtteid, kuidas oma tegu heastada ja edasi minna. Nii olnuks inimlikult aus. Tegelikult kuulub kirjeldatud käitumine ka suhtekorralduse klassikasse, mis tähendab, et isegi sisemiselt ebaaus inimene pidanuks kasvõi puhtalt künismist need punktid läbi tegema. Sotsid, ei ole ju võimalik, et teist keegi seda Vakrale ei selgitanud!

Paraku oleme näinud hoopis kurvemat vaatepilti. Oleme näinud, et ennast tubli spordimehena esitleval Vakral on tõesti nobedad koivad, kui vaja ajakirjaniku eest ära joosta. Laupäevane Delfi reporteri eest pimedusse sööstmine läheb Eesti poliitika häbitahvlile. Oleme ka näinud, et ilmselgelt ei pea teie Nõmme esinumber plagieerimist siiamaani eriliseks probleemiks ning eelistab siis, kui kaamerat enam tõesti kuidagi vältida ei õnnestu, uskumatut jama ajada.

SDE, teil on kõrgel kohal mitte ainult valelik, aga ka õppimisvõimetu – teisisõnu rumal – poliitik. Suhteliselt nigel vari kogu partei jaoks. Muidugi, ega valimiste eel teda enam nimekirjadest maha ei tõmba, liiga vähe on aega jäänud. Küll aga tahaks väga kuulda ühist hukkamõistu. Inimesed, kes on oma kraadide nimel päriselt vett ja vilet näinud, vääriksid vähemalt sedagi austust. Erinevalt ühest Vakrast olete parteina tervikuna ehk ikka võimelised andma õige sisu mõistetele au ja õppimine.