Alustame numeroloogiat keskmisest arvust 18. Eeldame, et meie tähestikus on ka C, seega ABCD jne. Esimene arv 1 on tähestiku esimese tähe A asendaja ja arv 8 on siis vastavalt kaheksanda tähe H asendaja. Kokku saame AH, pühendunule Adolf Hitler. Arvu 14 numeroloogia on veidi erinev.

Arv 14 asendab väljendit „neliteist sõna“, mille autoriks on ameerika valge natsionalist ja terrorist David Lane, kes pandi oma kuritegude eest 190 aastaks trellide taha. Vanglas luges ta Hitleri „Mein Kampfi“, haudus omi kurje mõtteid ja kirjutas. Loetud raamatu 1. osa 8. peatükist (eriti püha kombinatsioon) leidis ta mõtte, mis oli 88 sõna pikk (pühendunule sama püha) ja mille ta võttis kokku neljateistkümne sõnaga: „We must secure the existence of our people and a future for White Children“. Hiljem kirjutas ta veel ühe neljateistkümne sõna pikkuse lause: „Because the beauty of the White Aryan woman must not perish from the earth“.

Metapeedia andmetel on esimese lause 14 sõnaga eesti keelde tõlkinud Tauno Rahnu: „Meie ülimaks kohuseks on kindlustada valge rassi püsimajäämine ja luua tulevik meie valgetele lastele“. Teine lause on eesti keeles sõnu kokku lugemata järgmine: „Et valge aaria naise ilu ei peaks maa pealt kaduma“. Metapeedia on rahvusvaheline veebientsüklopeedia, mis propageerib valge rassi ülevõimu, neofašismi ja äärmusparempoolseid vaateid.

Arv 88 asendab tähekombinatsiooni HH, mis omakorda asendab natsitervitust Heil Hitler! Arve 14 ja 18 kasutatakse tihti kombineeritult kujul 14/88 või ka 1488. Maailmas on sellise numeroloogia jälgijaid palju, moodustatud on mitmeid sõjalisi rühmitusi, mis sarnanevad islami pühasõdalastele. Mitmel neil on põhimõtteks pidada sissisõda hajutatult ja ilma juhtimiseta. Olgu näiteks toodud Combat 18 (C18), mis on seotud neonatside muusikalise Vere ja au liikumisega, või Legion 88 jt. Keegi Combat girl 88 tutvustab end järgnevalt: „Hail C18! Sa saad aru küll, mida ma silmas pean. Elagu terrorimasin! Hail Combat 18! Elagu veri ja au!“ (minu vaba tõlge).

Kas ka meil leidub pühendunuid, kellel need salasõnad kõrvus helisevad ja südame põksuma panevad? Huvitav kommentaar on Delfis artikli „EKRE noor riigikogulane: olid koonduslaagrid ja gaasikambri mängud, kuid „range“ kord tõi Saksamaa sügavalt p**sest välja“ juures: „Paistab, et teatud kellaaeg ei meeldi tsensorile? Proovin uuesti – 14:88“. Krüptiline kellaaeg! Krüptiline tähendab esoteerilist, ainult asjasse pühendatuile mõistatavat.

Kas tegemist on juhusega või on meil Eestis veel arvu 88 krüptilist kasutamist? Veebiportaalide Estland88 ja Terra88 nimedes küll. Neis on seos ka arvuga 14. Metapeedia kirjutab järgmist: „Terra88 on eesti natsionaalsotsialistide loodud veebiportaal, mis pakub natsionaalsotsialistlikku materjali ja infot enamikes Euroopa keeltes. Saidi juurde kuulub ka foorum. Terra88 omanikuks on filoloog, jurist ja teoloog Risto Teinonen ning seda toimetavad natsionaalsotsialistid Eestist ja välismaalt. Lehekülje motoks on David Lane’i 14 sõna: „Meie ülimaks kohuseks on ...“.

Nende sõnade eesti keelde tõlkija Tauno Rahnu on avaldanud ka luuletuskogu „88 luuletust“, mis ilmus juba aastal 2007. Lugesin raamatu läbi. Mehes on talenti, jõudu ja väge, mitmed luuletused jäävad ajas kindlasti püsima, nt „Mehed metsas on ühendanud jõu“. Raamatu nõrgemad osad on selgelt 14/88 ideoloogiaga seotud luuletused. Huvitaval kombel leidsin kokku lugedes raamatust ainult 86 luuletust. Mida see numbriliselt tähendab, seda ma ei tea. Võib-olla on midagi tõlkes kaduma läinud. Pealkiri „88 luuletust“ kui märk on ilmselt 88 sõna asendaja, mille David Lane 14 sõnaga kokku võttis. Seega tuleb pealkirja lugeda „88 sõna“ ning mitte kui „HH luuletust“.

Lisaks leiame rikkalikku 18 ja 88 sümboolikat Eesti Youtube’i kanalitest. Näiteks kasutaja kiilakas 88 üleslaetud lühike sümbolitest tiine video „Eesti rahvuslus“. Selle kommentaaris ütleb klipi üleslaadija, et „Rahvussotsialism ei ole pelgalt kellegi või millegi vihkamine, vaid oma rahvast ja riiki edendav poliitiline ideoloogia. Jah mina olen rahvussotsialist … Mis on sinu poliitiline ideoloogia/aade?“. Internetist leiab mitmeid kasutajanimesid, mis sisaldavad arvu 88, nt 88 raido või Estland 88. Lisaks veel natsionaalsotsialistlikud nsblogid, mis rändavad ühest keskkonnast (orkut, twitter, wordpress, staap02.wordpress) teise või juhatavad hoopis edasi lehekülgede nagu koobas või rahvuslane juurde.

Kellaaja 14:88 kuulutaja on kommentaator F88. Mida F asendab, seda ma jälle ei tea, Führer, Fabian, Ford? Ei tea. Aga F88 kokku asendab tähekombinatsiooni FHH, see omakorda ühte nime, ühte eestlast. Mida siis salapärane F88 veel on kirjutanud? Esitan väikese valiku tema kommentaaridest.

Tegevuspaik Delfi/Forte/Ekspress/Publik/EPL kommentaarium. Teiste väljaannete kommentaarid vaatluse alla ei tule, kuupäevad viitavad kommentaari kirjutamise päevale. „Too palun üks näide Goebbelsi valede kohta“ (29.07.2012). „Häid uudiseid tuleb nii harva“ (06.02.2014) kommentaarina artiklile „Leedukad rikkusid natsikütt Zuroffi tervise“. „Kogu see „natside kunstiröövimise“ laim on selle peale ehitatud, et kultuursete inimestena sakslased viisid palju väärtuslikku kraami liitlaste terroripommitamise ja muu laastamise eest varjule. Kui tegelikkust vaadata, siis röövlitena tegutsesid USA ja N. Liidu sõjavägi“ (06.02.2014). „ Kas keegi oskab nimetada ühe gaasikambris hukatud juudi nime? Rohkem pole vaja, ainult üks“ (28.01.2015). „Artikkel näitab järjekordselt, et enamusel inimestel pole õrna aimugi, misasi on natsionaalsotsialism või fašism“(18.02.2015). „Ma panen imeks, et Delfi ja muud sopaloopijad ei ole EKRE-t veel mingite terroristidega seostanud. Aga ehk hiljemalt esmaspäevaks tehakse seegi ära. Sest paistab, et „nats“ ei hirmuta inimesi piisavalt (07.03.2015). „Natsionaalsotsialism on kahtlemata karm maailmavaade, mis ei ole nõrkadele, ega ammugi mitte rumalatele“ (11.03.2015).

Järgmine F88 kommentaar on täielik pärl: „Muide, inimesed, mõelge natuke. Kust te üldse teate, et Hitler – kellega meid siin muudkui hirmutatakse – oli mõrtsukas, kaabakas ja muidu suur saatan? Seda on teile rääkinud samasugused soonvaldid, lobjakad ja sutropid...“ (10.03.2015). Kõvad mehed need soonvaldid, lobjakad ja sutropid!

Kui me ei räägi neil teemadel, siis võib-olla tõesti unustatakse inimsuse vastased kuriteod ära. Seda ei tohi juhtuda. Aga peame ka teadma, mida ja kuidas meie krüptilised okultistid ja müstikud mõtlevad. Nende jaoks on aeg seisma jäänud. Oleks nagu ikka veel aasta 1944 ja kell näitab 14:88. Aga aeg on edasi läinud. Neil tuleks asendustegevus lõpetada ja kell jälle üles keerata.

Jaga
Kommentaarid