Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja ütles Päevaleht Online´ile, et politsei sai teate Tõnismäel viibinud isikust kella 12  ajal ning viis turistiviisaga Eestis viibinud neiu isiku kontrollimiseks kesklinna politseiosakonda.

Kodakondsus- ja migratsiooniameti pressiesindaja ütles Päevaleht Online´ile, et amet koostas neiule viisatühistusprotokolli ning ta saadetakse võimalikult kiiresti riigist välja.

Sarnase aktsiooni korraldas Tõnismäel maikuus veel üks Naši komissar, kes saadeti samuti riigist välja.

Naši veebilehel kirjutatakse, et komissar Aleksandra Bondarjenko sai oma valvekohal seista 15 minutit. Veebileht jätkab teatega, et Eesti politsei viis komissari "teadmata suunas" minema. Naši veebileht lisab eeltoodule veel oma tavapärase jutu: tegu polevat poliitilise žestiga, sest mundril polnud ühegi väe eraldusmärke; Naši soovivat lihtsalt tänada Eesti territooriumi eest oma elu jätnud Nõukogude sõdureid.

Naši veebileht teatab lõpetuseks pateetiliselt: Eesti võimud saavad välja saata ühe, teise ja kolmanda inimese, kes ei soovi unustada oma esivanemate kangelastegusid, aga mida saavad nad vastu panna 145 miljonile, kes mäletavad oma vanaisade kangelaslikkust?