Luite asumi elanik Karel Zova viitas sellele, et uue Ülemiste liiklussõlme rajamisega seoses alles mullu kapitaalremondi läbinud Veerenni ülesõidu sulgemine mõjutab otseselt ligikaudu 700 asumi elanikku ning veel sadasid teisi, kes piirkonnas tööl käivad.

Zova nentis, et kõige enam nördimust on kohalikes tekitanud see, et sulgemiskavast ei saadud aegsasti teada mitte linnavõimude käest, vaid hoopis viimasel minutil meedia vahendusel. „Kohalike huvisid on liikluskorraldust muutes ignoreeritud. Meie käest pole sellega seoses midagi küsitud ja meid on teavitamata jäetud,” nentis Zova.

Roolikeerajatele pikendab Veerenni ülesõidu asemel peagi Tehnika ja Järvevana tee vahel käiku minev uus liiklussõlm teekonda Järvevana teelt kesklinna ligi nelja kilomeetri võrra.

„Meie peamine soov on see, et Veerenni ülesõitu ei suletaks juba 19. novembrist, vaid et leiaksime enne kõigile meelepärase lahenduse,” sõnas Zova. Seejuures on vastavatele linnavõimudele adresseeritud nõudmisele oma allkirjaga toetava õla alla pannud juba üle 900 inimese. Seda on aga mõnevõrra rohkem kui Luite asumis elanikke.