Forum Cinemas OÜ programmijuht Tõnis Lõhmus ütleb, et uue kinonädala (R-N) kava tegemine algab üldjuhul esmaspäeval ja sõltuvalt segavatest faktoritest peaks nädalavahetus müüki jõudma sama päeva õhtuks. "Eile see kahjuks ei õnnestunud. Kogu kava jõuab kindlasti teisipäevase tööpäeva jooksul müüki," lisas Lõhmus.

Artise kino turundus- ja projektijuht Monica Raud sõnas, et kava koostamine on kinoti mingil määral varieeruv, aga kinokava koostatakse reedest reedeni (7 päeva) ning see tehakse avalikuks esmaspäevast kolmapäevani.

"Kino Artis avalikustab enamasti kas teisipäeva teises pooles või kolmapäeva esimeses pooles. Nii ongi olukord, et reedesed ja nädalavahetuse filmid saavad teatavaks alles teisipäeval, hiljemalt kolmapäeval," sõnas Raud.

"Kava paneb kokku programmijuht vastavalt uutele filmidele - alati reedeti tuleb üks või mitu uut filmi - ning seniste filmide menule. Arvestada tuleb ka privaatseid seansse," lisas Raud.

Hea lugeja, kas sullenäib, et kinode kava koostamine jääb liiga hiliseks ning segab nädalavahetuse plaanide tegemist? Anna teada vihje@delfi.ee