Muusikavaliku kohta räägib Vallo Kirs nii:
1.) Pastacas “Bellamor”
Mingid mälestused ja perioodid elus on asendamatud. Arvan, et see on üks neid lugusid, mida ma olen kõige rohkem järjest korduse peal kuulanud.

2.) Counting Crows “Round Here”
Counting Crows on üks mu vaieldamatuid lemmikuid ja üks neid bände mille kontserdile olen tahtnud väga minna. Tema sõnad ja vaib kuidagi eriti lähedalt puudutavad mind ja mu veidi melanhoolsemat loomust.

3.) 5Nizza “Soldat”
Mind võlub mängulisus ja vabadus kuidas tüübid oma mussi teevad. Ja sisuga! Isegi kui ma kõigest täielikult alati aru ei saa...

4.) No Doubt “Don’t speak”
See on nüüd näide sellest, kuidas oma vanema venna lemmikmuusikat kuulates ei saa alguses üldse aru, aga siis veidi hiljem uuesti kuulates taipad, et ka sinule järsku väga meeldib.

5.) Radiohead “Creep”
Kellel meist ei oleks seda perioodi erinevates variatsioonides olnud... See on vist ikkagi äratundmine. Keegi sõnastab ja vahendab sinu mõtteid ja tundeid.

6.) Glen Hansard “Say It To Me Now”
See on reekviem üdini lõpuni minevatele tunnetele. Mees ja tema vana päevinäinud kitarr on kõik, mis on vaja ime sünniks.

7.) Tom Waits “Hope that I don’t fall in love with you”
Geniaalse häälega muusik. Jumalik anne ja milline sisu! Ma arvan et kõige paremad artistid peegeldavad meile midagi, mida me tahaksime iseendas rohkem avastada.

8.) Frank Sinatra “My way”
Läbi Frank Sinatra isiku avastasin midagi, mis on väga sügavalt seotud inimeseks olemisega. Inimlikkuse. Keegi meist ei ole täiuslik.

9.) Johnny Cash “Hurt”
See on see hetk, kui sa saad aru milline maailm on peidus vanade meistrite häälekõla salasoppides. Mingi puhastatud tõde. Elukogemus mis kõnetab sind nagu Clint Eastwoodi filmid.

10.) Sons Of The East “Come Away”
Et ei jääks puhtalt “vanade lemmikute” loeteluks, siis ka üks viimase aja avastusi. (Pühendusega enda Kõige Kallimale.)