Crone tõdes, et laulu ja šõu muutmisest pole nad tiimiga veel rääkinud, kuid tõenäoliselt midagi ikka muudetakse. „Võib-olla muudame. See kõik juhtus alles, nii et me ei ole sellest rääkinud. Eurovision on teistsugune üritus, aga igal juhul annan ma endast parima!”

Rootsist pärit Crone on väga populaarne ka Eesti naiste seas. Nii ütles ta Kroonikale, et on mõned kohtingukutsed ka vastu võtnud.

Eurovisionil esinemine on tema jaoks olnud üks eluunistusi. „See on nii suur asi, esineda sadade miljonite vaatajate ees. Võimalus teha seda Eesti eest on pöörane, ma olen nii tänulik. Aitäh kõigile, kes minu poolt hääletasid!”

VICTOR CRONE

Sündis 31. jaanuaril 1992.
Crone kasvas üles Rootsis Österåkeri vallas. Varajases nooruses hakkas ta kitarri mängima, keskkooli lõpu poole hakkas laule kirjutama. Pärast keskkooli läks ta USA-sse, tegutses Los Angeleses ja Nashvilles. Tollal kandis ta esinejanime Vic Heart.
2015. aastal osales ta koos räppar Behrang Miriga Rootsi Eurovisioni eelvõistlusel Melodifestivalenil. Nende laul „Det rår vi inte för” ei pääsenud eelvoorust edasi.
Mais esindab ta Eestit Tel Avivis Eurovisionil looga „Storm”. Kuigi rahvusvaheline žürii andis punkte napilt ja paigutas ta alles üheksandale kohale, võitis Crone rahvahääletuse ja ka superfinaali, kus hääletas vaid rahvas.