"Leto sveti" muusika ja sõnad on kirjutanud Priit Pajusaar, Glen Pilvre, Peeter Oja, Hannes Võrno ja Tarmo Leinatamm. Laulu sõnad kõlavad serbia, saksa ja soome keeles.

Kreisiraadio liige Peeter Oja ütles pärast võistlust Päevalehele, et osales konkursil eelkõige lõbu pärast ning seega tuli võit üllatusena. "Me ei teagi täpselt, mis nüüd edasi saab, järgmisel aastal toimub Eurovisioon igal juhul taas Tallinnas," lisas ta.

Lavasõus ei plaanita Oja sõnul erilisi muudatusi sisse viia. Kindlasti jääb tema sõnul sisse stseen lõõtspilliga, kuna "sealmail ei tohiks lõhkeaine puudusega probleeme olla.

Loo üks autoritest Priit Pajusaar ütles vahetult pärast esinemist, et Peeter ja Tarmo on "tegelikult kõige paremad lauljad", keda ta teab. Hannes Võrno oli esinemist kommenteerides rahul eelkõige oma tantsuga ning Tarmo Leinatamm asjaoluga, et tal "lõpuks mahlad lahti läksid".

Teiseks tuli täna õhtul Iiris Vesiku esitatud pala "Ice-cold Story", mille muusika ja sõnad kirjutas Riine Pajusaar, ning kolmandaks Birgit Õigemeele esitatud laul "365 Days" - muusika Pearu Paulus, Ilmar Laisaar, Alar Kotkas, sõnad Jana Hallas.

Telefonihääletuse esimese vooru 10 minuti jooksul andis oma hääle kokku 64 850 inimest ning teises voorus 96471 inimest. "Leto sveti" poolt anti teises voorus 52 518 häält, "Ice-cold Story" poolt 30 963 ning "365 days" poolt 12 990 häält. Sama järjestus oleks kujunenud liidrite seas ka pärast esimest hääletusvoru, mil hääled jagunesid vastavatlt: 31429, 16682 ja 6699.

ETV stuudios olnud varužurii andnuks esikoha Iiris Vesikule, teiseks oleks jäänud Birgit Õigemeel.

Ülejäänud kohad jagunesid järgnevalt:

4. "One on One", muusika ja sõnad Vahur Valgmaa. Esitas Rolf Junior - 2660 häält
5.  "God Inside Your Soul", muusika Elmar Liitmaa, sõnad Liis Lass. Esitasid Luisa Värk ja Margus Vaher - 2399 häält
6.
  "Real Big Money", autor Taavi Otsus, esitas SKA Faktor  1444 häält
7.  "Üksinduses", muusika Madis Muul, Kristjan Kasearu, sõnad Kristjan Kasearu. Esitas Kristjan Kasearu & Paradise Crew - 1189 häält
8. "It's Never Too Late", muusika Imre Sooäär, sõnad Riina Kindlam ja Imre Sooäär. Esitasid Luisa Värk ja ansambel Traffic - 866 häält
9. "Question Man", muusika Rein Rannap, sõnad Karl-Martin Sinijärv. Esitas Taavi Peterson - 837 häält
10. "Stefani", muusika Rainer Michelson ja Hendrik Sal-Saller, sõnad Hendrik Sal-Saller. Esitas Supernova  - 640 häält

Hääli saavad anda Elioni, EMT, Elisa, Tele2-e, Starmani ja Norby telefonivõrkudest helistajad. Kõne hind on 10 krooni.

Muusikaportaali melu.ee lugejad ennustasid lauluvõistluse võitu Iiris Vesikule.