Tartu Anne Selveri juhataja Heli Laumets ütles Päevaleht online´ile, et Selveri poodidekett on otsustanud Tartus alates sellest sügisest "tulla vastu töötajate huvidele ja senine 11 sulgemisaeg asendada kella 10-ga".

"Kuna töökätest on niigi puudust, tahame mõelda oma personali peale ning tööpäevi tunni võrra vähendada. Külastajatest polnud seni ka 11-ni puudust, kuid kuna inimene harjub kõigega, siis peavad tartlased ümber harjuma ning oma ostud varem ära tegema," ütles Laumets.

Tallinn on ühes Pärnuga veel ainuke piirkond Eestis kus Selveri poed 11-ni lahti on. Laumetsa sõnul kaalutakse aga ka seal lahtiolekuaja vähendamist - mõeldes ikkagi eelkõige oma töötajate huvidele.

Laumets tõrjus juba eos kahtlusi nagu oleks Selverite lahtiolekuaeg kuidagi seotud võimalike üleriigiliste alkoholimüügi piirangutega.

Öistel sööjatel tuleb seega varakult poodi minna, sest sarnaselt Selveriga on hiljuti sulgemisaega Tartus tunni võrra ühendanud ka Konsumi poekett ning ühtlasi sulgeb ka Rimi Tartus poe kell 10.