See valik jaotus seitsmesse kategooriasse. Kategooriad olid: meelelahutussaidid, kaubandussaidid, uudistesaidid, suhtlussaidid, ajaraiskamissaidid, reisi-ja kinnisvarasaidid ning otsingusaidid.

Selle üle, kui lahe just mingi sait on, otsustati erinevalt. Mõningaid saite soovitasid lugejad, mõnda kolleegid ja sõbrad, teised avastasid töötajad uuringute käigus. Lõppvalikusse jõudsid need, mis suudavad avaldada kasutajatele muljet uue sisu ja põnevate kasutusvõimalustega.

Time on Ameerika ajakiri ja hoolimata globaliseerumisest, ei tunne me Eestis veel kõiki saite, mis ameeriklastele olulised on. Järgnevalt kokkuvõtlik ülevaade 25-st kõige lahedamast saidist, mida ka eestlased armsaks peavad või mis võiks meile huvi pakkuda.

www.amazon.com on kaubandussait, mis algul müüs ainult raamatuid. Nüüd on müüginimekirjas 34 kaubakategooriat, muuhulgas ka näitks aedviljad.

www.apple.com/trailers on meelelahutussait, mis pakub põnevat vaatamist-lugemist filmifännidele.

www.blogger.compakub lihtsasti kasutatavat ning tasuta keskkonda kõigile blogijatele.

www.craigslist.org on suur ja korralikult organiseeritud kuulutustetahvel, millel on tasuta üleval kuulutused töö, korteri või mille iganes leidmiseks. Kõik kuulutused on tasuta.

www.drudgereport.com on uudistesait, millelt võib lugeda eriti põnevaid uudiseid. Eelmisel aastal vaadati lehekülge 3,5 miljardit korda.

www.eBay.com on ostu-müügisait, mis pidevalt laieneb. Kõike saab osta-müüa. Lisaks sellele saab eBays nüüd kirjutada ka veebipäevikuid ja koostada wikisid (need on kasutajate koostatud infopangad).

www.espn.go.com räägib kõike kogu spordist: spordiuudised, video ja tulemused läbi aegade.

www.Factcheck.org avaldab kõnesid, pressiteateid ja avalikke teadaandeid.

www.flickr.com on suhtlusportaal, mis sisaldab fotosid, seega koht, kuhu inimesed saavad enda tehtud pilte üle panna ning nende üle ka mõtteid vahetada. Nüüd on sellel ka veebipäeviku lisafunktsioon.

www.google.com alustas otsingumootorina ja pakub nüüd lisaks veel meiliteenust ja mitmesuguseid tasuta rakendusi.

www.howstuffworks.com selgitab, nagu nimi ütleb, kuidas asjad toimivad. Sealt saab teada nii seda, kuidas raha pesta kui ka seda, kuidas kiirtoit organismile mõjub.

www.imdb.com on meelelahutussait, milles on kirjas üle 800 000 filmi, telesaate ja videomängu. Seda aitavad koostada samuti kasutajad, kirjutades arvustusi ja andes hinnanguid.

www.lifehacker.com sisaldab arvutialaseid nippe ja trikke, lisaks veel veebipäevik Gizmodo, mis hoiab kursis viimaste tehnikavidina-alaste uudistega.

www.moma.org on New Yorgi Moodsa Kunsti Muuseumi sait. Kollektsioonid on kõik veebis vaadeldavad pluss veel põhjalik info näituste kohta.

www.netflix.com pakub rohkem kui 60 000 erinevat DVD-filmi. On nii klassikat, suurstuudiote produktsioone kui ka arthouse’i. Järgmise aasta alguses alustatakse ka digitaalset kohaletoimtamist.

www.npr.org Nationl Public Radio sait sisaldab raadiojaamu, muusikat, transkriptsioone ja ka kirjalikke uudiseid.

www.theonion.com vahendab uudiseid läbi lõbus-iroonilise vaatevinkli. Nüüd saab seal kuulata ka salvestusi.

www.rottentomatoes.com sisaldab filmiarvustusi ja laseb kasutajatel filmide hinnata “tomatometer’I ” 100-punkti skaalal.

www.shopzilla.com koondab veebipoodlust: seal saab võrrelda tooteid ja nende hindu ja leida parima hinnaga poed. Shopzilla müüb riideid, lilli, mööblit, tehnikat ja palju muud.

www.technorati.com aitab orienteeruda veebipäevikutes. Otsingusüsteem on täpne ja muutub aina paremaks, mida suuremaks muutub blogosfäär.

www.televisionwithoutpity.com koosneb naljakatest televisiooni(saadete) kokkuvõtetest ja arvamusavaldustest.

www.thesmokinggun.com püüab dokumenteerida kõige põnevamaid uudiseid. Näidispealkiri: “Strippari juurest leiti kuus kolpa.” Vahel leiab tõesti suuri kõmulugusid.

www.wikipedia.org Suur veebientsüklopeedia, mida koostavad ja toimetavad kasutajad. Sisaldab miljoneid artikleid ligi 230-s keeles.

www.yahoo.com on Google’i suurim konkurent. Lisaks otsingumootorile pakub ka Yahoo! lisavõimalusi nagu näiteks piltide ülespanek ning jagamine ja muud sellist. Eraldi on pakutud ka valik uudistekategooriaid.

www.zappos.com müüb tohutus valikus jalanõusid ning lisaks veidi väiksemas mahus aksessuaare ja riideid.